مو

کاشت مو به روش BHT

در این مقاله قصد داریم یکی از روش‌های خاص، یعنی کاشت مو به روش BHT را به شما معرفی کنیم. می‌دانیم که تقریبا 80 درصد زیبایی و جذابیت خانم‌ها و آقایان، به مدل و رنگ موها بستگی دارد. اگر شما هم موهایتان را از دست داده‌اید و برای بازگشت زیبایی تان قصد کاشت مو دارید، علم پزشکی شما و تمام کسانی که مشکل کچلی و طاسی دارند را برای رسیدن به آرزویتان یاری می‌دهد. روش پیشرفته‌ای است که به افراد فاقد بانک مو در ناحیه سر، یعنی کسانی که کچلی وسیع دارند و حتی هیچ تار مویی روی سرشان وجود ندارد، امکان برداشت فولیکول‌های مو از بدن را می‌دهد.

با این روش، دیگر اشخاصی که موهای سرشان برای از بین بردن طاسی کافی نیست، محکوم به کچل ماندن نیستند! این روش در ناحیه اهدا کننده (بانک مو) با سایر روش‌های تفاوت دارد. شما می‌توانید برای شناخت بیشتر انواع آن با مطالعه مقاله اشت مو چیست اطلاعات مفید و سودمندی را کسب کنید.

کاشت مو به روش BHT چیست؟

روش BHT (مخفف Body Hair Transplant) به معنی انتقال مو از بدنِ فرد به سرش می‌باشد. این روش، مناسب کسانی است که بانک موی سرشان فولیکول ضعیفی دارد یا اینکه، کفاف پوشاندن طاسی سرشان را ندارد. البته بعضی مواقع افراد برای داشتن موهای نرم و لطیف، از این تکنیک استفاده می‌کنند. کاشت مو به روش BHT در واقع نوع پیشرفته کاشت مو به روش FUE است.

تکنیک‌های خارج کردن فولیکول‌های مو از نواحی پرتراکم مانند سینه، زیر ریش، شکم، ناحیه شرمگاهی و …، نیاز به دقت و بررسی و مهارت بسیار بالایی دارد. از این رو، برای انجام این کار حتما به بهترین دکتر پوست در تهران مراجعه کنید؛ زیرا، اگر موهای ناحیه اهدا کننده به درستی انتخاب نشوند، ظاهر بسیار شلخته و دَرهمی به شما می‌دهند. به علاوه، جنس موهایی که برای پیوند توسط پزشک انتخاب می‌شود، باید بیشترین شباهت را به موی سر داشته باشند.

در این روش، گرافت‌های مو (دسته‌های 1 تا 4 تایی تارهای مو، همراه با ریشه و بافت پیوندی) که فولیکول قوی دارند، به صورت دستی یا با دستگاه‌های اتوماتیک، با ظرافت بسیار از ناحیه اهدا کننده در بدن فرد خارج می‌شوند. سپس با تکنیک‌های ترکیبی یا روش‌های مختلف (مانند کاشت مو به روش SUT ، کاشت مو به روش FUE و …) در منطقه خالی از موی سر کاشته می‌شوند.

کاشت مو به روش BHT مناسب چه کسانی است؟

طاسی و کچلی سر در آقایان، ممکن است ناشی از ریزش مو در هر سنی باشد. عواملی مانند ژنتیک، بیماری، آب و هوا، رژیم غذایی و نوع تغذیه، استرس و تنش‌های روحی و روانی می‌توانند باعث ریزش مو و کچلی شوند. برخی افراد ممکن است به صورت منطقه‌ای و سکه‌ای ریزش مو داشته باشند و فقط قسمتی از موهای سرشان را از دست بدهند؛ چنین کسانی به راحتی با برداشتن تارهای مو از ناحیه پشت سر یا کنار گوش‌ها و تکنیک‌های دیگر، می‌توانند این عیب موهایشان را از بین ببرند.

در گذشته، افرادی که تماماً موهای خود را از دست داده و طاس بودند، نمی‌توانستند با استفاده از روش2های مختلف، از داشتن موهای طبیعی لذت ببرند؛ اما، امروزه به لطف پیشرفت علم و تجهیزات پزشکی، امکان پیوند مو از بدن این اشخاص به سر آن ها وجود دارد. به علاوه، اگر موهای سرتان بر اثر جراحی یا سوختگی آسیب دیده و دیگر قابل رشد نیست، می‌توانید از این تکنیک برای ترمیم و بازگشت زیبایی به موهایتان استفاده کنید. از این روش برای ترمیم کاشت موی ناموفق نیز، استفاده می‌شود. البته توصیه می‌شود که جنس، ضخامت و تراکم موهای بدن کسانی که قصد استفاده از این روش را دارند، باید استاندارد‌های لازم را داشته و مناسب انتقال به سرشان باشد.

مدت زمان کاشت مو به روش BHT

ممکن است به بیشتر از یک جلسه برای رسیدن به نتیجه دلخواه، نیاز داشته باشید. این روش، نیاز به بستری شدن ندارد. مدت زمان انجام آن با توجه به ناحیه خالی از مو در سر، تعداد و تراکم گرافت‌های مورد نیاز، به طور متوسط 6 تا 8 ساعت طول می‌کشد. البته، قبل از انجام، ابتدا با پزشک متخصص جلسات مشاوره رایگان خواهید داشت تا فاکتور‌های لازم مثل جنس و استحکام فولیکول‌های موی ناحیه اهدا کننده، همچنین، شناخت مرحله فاز موهای این منطقه، توسط وی بررسی شود.

بهترین پزشکان کاشت مو در تهران

بهترین دکتر کاشت مو در تهران

معمولا توسط متخصص و جراح پوست، جراح زیبایی یا پلاستیک انجام می‌شود. برای رسیدن به نتیجه دلخواه، قبل از هر اقدامی، نسبت به انتخاب پزشک با صلاحیت و با تجربه اقدام کنید. پزشک، ضمن برخورداری از تحصیلات و دانش کافی در خصوص مو، از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز مجوز فعالیت دارد.

بهترین دکتر کاشت مو در تهران، با ارائه مشاوره تخصصی، علاوه بر پاسخ به سؤالات شما، آگاهی لازم، دستورالعمل‌های مراقبتی قبل و بعد و همچنین، هزینه‌های آن به شما خواهند داد تا تصمیم گیری منطقی داشته باشید.

می‌توانید با مشاهده نمونه کارها، با سبک و نتایج درمان آن ها آشنا شده و بهتر به نتیجه برسید. تجربه مثبت و رضایت مراجعین قبلی نیز می‌تواند مبنای انتخاب پزشک قرار گیرد؛ پس آن را نادیده نگیرید. مجموعه الو پزشک (AlooPezeshk) و دکتر گویا (drgoya)، با ارائه فهرستی از بهترین دکترها، شما را در این راه همراهی می‌کند.

مراحل کاشت مو روش BHT

تکنیک بسیار ظریفی است که نیاز به تخصص، دقت و مهارت بالایی دارد. در اولین مرحله، پزشک پس از ضد عفونی کردن ناحیه اهدا کننده (موهای ریش، سینه، شکم یا پا و …) با دقت و ظرافت اقدام به خارج کردن تعداد مورد نیاز فولیکول‌های مو از آن منطقه می‌کند. جداسازی تارهای مو از بدن، معمولاً به دو شکلِ استخراج واحد فولیکول یا برداشتن نواری (خطی) انجام می‌شود.

پزشک، پس از آماده سازی گرافت‌ها (تار‌های موی خارج شده به همراه پیاز مو و بافت پیوندی) آنها را دانه دانه، در منطقه طاس سر که شکاف‌های کاشت در آن ایجاد شده، قرار می‌دهد. البته، نکات بسیار مهمی هنگام پیوند مو وجود دارد؛ انتخاب ناحیه اهدا کننده با توجه به ساختار و جنس موهای این منطقه از بدن، باید بیشترین شباهت را با موی سر داشته باشد. به علاوه در نظر گرفتن نکات زیر در پیوند مو از بدن به سر یا همان تکنیک توسط پزشک، ضروری است:

🔷سازگاری موی ناحیه اهدا کننده با سر

با توجه به اینکه تحرک و گردش خون در بدن با پوست سر تفاوت دارد، پزشک قبل از جراحی هنگام معاینه، باید قسمتی از بدن را انتخاب کند که علاوه بر بیشترین شباهت موهای آن ناحیه به سر از استحکام و دوام فولیکول تارهای مو و همچنین، یکسان بودن تقریبی گردش خون در آن منطقه با پوست سر مطمئن شود. زیرا، اگر موهای قسمت‌هایی از بدن که گردش خون بالایی دارند، به سر منتقل شوند، به دلیل اینکه مواد مغذی را در ناحیه گیرنده دریافت نمی‌کنند، وارد فاز رشد نمی‌شوند. در نتیجه، پیوند مو می‌تواند ناموفق باشد.

🔷قرار داشتن موهای ناحیه اهدا کننده در فاز درست

در این تکنیک پزشک، قبل از استخراج گرافت‌های مو از بدن باید به مرحله رشد یا همان فاز موهای منطقه اهدا کننده توجه داشته باشند. اقدام به خارج کردن فولیکول‌های مو هنگام استراحت (فاز تلوژن) بسیار کار اشتباهی است. بهترین زمان پیوند مو با این روش، هنگامی است که موهای بدن در فاز آناژن (فاز رشد) قرار دارند. در این زمان، هورمون‌های رشد فعال هستند.

این هورمون‌ها می‌تواند به موفقیت کاشت مو و قرار گرفتن موهای اهدا شده در وضعیت فعال پس از کاشت، منجر شوند. معمولاً برای تشخیص مراحل فاز مو، پزشک در جلسه مشاوره از شما می‌خواهد، موهای ناحیه اهدا کننده را شیو کنید (بتراشید) تا موهایی که در فاز آناژن هستند را تفکیک کند.

🔷میزان تراکم

موهای ناحیه اهدا کننده، باید تراکم مناسب برای پیوند را داشته باشد. به طور استاندارد، باید در هر سانتیمتر مربع، 20 گرافت مو وجود داشته باشد.

🔷تعداد گرافت‌های چند فولیکولی

گرافت‌های فعال با بیش از یک فولیکول، اولویت بیشتری از موهایی که تنها با یک فولیکول رشد می‌کنند، دارند.

🔷طول موهای بدن

معمولاً موهای مناطق مختلف بدن پس از رشد کامل، به طول 2 تا 5 سانتی‌متر می‌رسد. برای ایجاد بیشترین شباهت موهای ناحیه اهدا کننده به سر، طول آنها بعد از رشد، حداقل باید 5 سانتی‌متر باشد.

بانک مو در روش کاشت مو به BHT

نواحی انتخاب شده در بدن، برای انتقال موهای آن به سر، باید ویژگی‌های خاصی داشته باشند. به طور معمول، نواحی اهدا کننده مو عبارتند از:

✔️ناحیه ریش ها (زیر چانه)

موهای ناحیه زیرِ چانه، بیشترین شباهت را با موی سر آقایان دارد. هنگام خارج کردن فولیکول‌های مو از این منطقه، تنها یک تار مو قابل برداشت است. به عبارتی، گرافت‌های مو در این قسمت تک دانه‌ای هستند. به علاوه، تار موهای ریش ضخیم تر از موهای سر هستند و سرعت رشد آن ها کمی بیشتر است. البته، دلیل محبوبیت استفاده از ریش زیر چانه به عنوان ناحیه اهدا کننده، برهم نخوردن یکدستی ریش‌ها و در معرض دید نبودن این منطقه است.

✔️ناحیه سینه

معمولا گزینه دیگر برای انتخاب ناحیه اهدا کننده مو در بدن، سینه است. ضخامت موهای این منطقه کمتر از ریش‌ها بوده و سرعت رشد آن ها هم پایین‌تر است. با توجه به اینکه طول موهای سینه پس از رشد کامل، تقریبا به 5 سانتی‌متر می‌رسد، پیوند موهای این منطقه معمولاً مناسب جلو یا وسط سر می‌باشد.

✔️ناحیه شکم

موهای شکم، از نظر ساختاری پس از موهای صورت و سینه، بیشترین شباهت ظاهری با موی سر دارد و می‌توانند برای پیوند به سر مناسب باشند.

✔️ناحیه پاها

سرعت گردش خون در پاها سبب می‌شود، موهای این ناحیه از ضخامت و اندازه مناسب برای پیوند به سر برخوردار باشند.

مراحل کاشت مو BHT

مراقبت‌های قبل کاشت مو به روش BHT

رعایت برخی موارد می‌تواند تأثیر مثبتی بر نتیجه کاشت، بهبود دوران نقاهت، به علاوه کاهش خطرات و عوارض، به دنبال داشته باشد. این نکات عبارتند از:

🩹 استعمال هرگونه دخانیات و مصرف الکل حداقل از 10 روز قبل، جایز نیست.

🩹 انجام کلیه آزمایشات تجویز شده توسط پزشک ضروری است.

🩹 به دلیل تزریق آرام بخش و بی حس‌کننده، داشتن همراه در روز عمل الزامی است.

🩹 حداقل یک هفته قبل از داروهای رقیق‌کننده مثل وارفارین یا آسپرین استفاده نکنید.

🩹 در صورت حساسیت به بی حس‌کننده یا آنتی بیوتیک، حتما این مورد را با پزشک در میان بگذارید.

🩹 در صورتی که بیماری خاصی دارید یا از دارو استفاده می‌کنید، قبل از انجام آن را به پزشکتان اطلاع دهید.

🩹 موهای ناحیه اهدا کننده باید کاملا تمیز باشند؛ بنابراین، استحمام قبل از جراحی توصیه می‌شود.

مراقبت‌های بعد کاشت مو به روش BHT

انتخاب پزشک مناسب در کلینیک یا بیمارستان خصوصی معتبر، اولین قدم برای رضایت و کسب نتیجه موفقیت آمیز است. به علاوه، نکات مراقبتی و اقداماتی که انجام می‌دهید، می‌تواند در دوران بهبود پس از عمل و رسیدن به بهترین نتیجه، مؤثر باشد. این نکات، شامل موارد زیر هستند:

🩹 تا چند روز بعد، از استحمام اجتناب کنید.

🩹 حدودا 3 تا 5 روز بعد، استراحت کنید.

🩹 استفاده به موقع از داروهایی که پزشک برایتان تجویز کرده، بسیار ضروری است.

🩹 صبور باشید. نتایج اصلی بعد از چند ماه قابل مشاهده است.

🩹 هنگام خوابیدن مراقب باشید، سرتان بالاتر از قسمت‌های دیگر قرار بگیرد و به بالش برخورد نکند.

🩹 تغذیه صحیح و عدم استفاده از الکل و دخانیات، در روند بهبودی و کسب نتیجه بعد مؤثر است.

🩹 شستن سر حداقل تا 5 روز، تنها با آب ولرم و بدون استفاده از شوینده مجاز است.

🩹 قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، حداقل تا دو هفته بعد می تواند به گرافت‌ها صدمه بزند.

🩹 مراقب سر و ناحیه اهدا کننده باشید، تا در معرض هوای آزاد قرار بگیرد و امکان بروز عفونت، کم شود.

🩹 اگر برای تراکم بیشتر، قصد کاشت مجدد مو را دارید، باید حداقل 6 ماه از اولین جلسه گذشته باشد.

مزایای کاشت مو

مزایا کاشت مو به روش BHT

مزایا و ویژگی‌های منحصر به فردی دارد که آگاهی از آن ها می‌تواند شما را در تصمیم‌گیری بهتر، یاری دهد:

✅ ویژگی‌های موهای بدن پس از کاشته شدن در سر، شبیه به موهای اصلی سر می‌شوند و قابلیت رشد داشته و کاملا طبیعی جلوه می‌دهند.

✅ این روش تهاجمی نیست، به همین دلیل عوارض پس از انجام آن، کمتر از سایر روش‌ها می باشد.

✅ این روش برای افراد با بانک موی ضعیف یا کاملا طاس، امکان را فراهم کرده است.

✅ رویش مو‌ها در خط مشخص است و کاملا طبیعی می‌باشد.

✅ اسکار و آثار زخم در بدن، در ناحیه اهدا کننده، باقی نمی‌ماند.

✅ دوره نقاهت کوتاهی دارد.

معایب کاشت مو به روش BHT

مانند سایر روش‌ها نیز معایب و عوارض خاص خود را دارد؛ به طور کلی، این روش کم خطر بوده و عوارض جانبی آن بسیار کم است. برخی از مهم‌ترین آن ها را با هم مرور می‌کنیم:

❌ بیشتر مناسب آقایان است نه خانم‌ها!

❌ سرعت در این تکنیک، معمولا پایین تر از روش‌های دیگر است.

❌ امکان سوزش، درد و کبودی در ناحیه کاشته شده و بانک مو، تا دو هفته بعد از انجام کاشت وجود دارد.

❌ اگر عمل شما توسط پزشک غیر حرفه‌ای انجام شود، ظاهر غیرطبیعی خواهد داشت و خطر عفونت نیز وجود دارد.

❌ افرادی که موهای بدنشان از تراکم و شرایط مناسب برای پیوند به سر مناسب نیست، نمی‌توانند از این روش استفاده کنند.

❌ اگر پزشک ناحیه اهدا کننده را به درستی تشخیص ندهد، می‌تواند منجر به از دست دادن و نابودی فولیکول‌های مو شود.

هزینه کاشت مو به روش BHT

شیوه‌ای بسیار حساس و زمان بر است. این تکنیک به ظرافت بسیار زیادی نیاز دارد و عواملی مثل مهارت و تجربه پزشک، تعداد جلسات مورد نیاز، تعداد گرافت‌های استخراج شده، تراکم کاشت، به همراه هزینه‌های جانبی کلینیک تخصصی، بر قیمت نهائی این روش مؤثر هستند. به طور میانگین هزینه کاشت مو به روش BHT، -در زمان نگارش این مقاله- بین 4 تا 9 میلیون تومان است.

کلام آخر

یکی از تکنیک‌های نوین است که مناسب افراد فاقد بانک موی مناسب در ناحیه سر می‌باشد. البته، نحوه استخراج مو، این روش را از سایر روش‌های کاشت متمایز کرده است؛ به همین خاطر، هنگام انتقال مو به سر، می‌توان از انواع تکنیک‌ها یا شیوه‌های ترکیبی استفاده کرد. در نظر داشته باشید، اغلب مناسب آقایان می‌باشد و به عنوان آخرین تکنیک مورد استفاده، برای افرادی که بانک موی مناسبی ندارند یا از روش‌های دیگر نتیجه نگرفتند، مناسب است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بسته است
دکمه بازگشت به بالا