ابرو

کاشت ابرو چیست؟

ابروها علاوه‌بر تأثیر در زیبایی و تقارن چهره، می‌توانند احساسات شما را به دیگران منتقل کنند. اما، همه افراد با ابروهای بدون نقص متولد نمی‌شوند؛ برخی به علت مشکلات ژنتیکی یا بیماری و گاهی نیز به علت تصادف ممکن است، ابروهای خود را از دست بدهند. نبودِ ابروها، جذابیت چشم‌ها و تناسب در چهره را کم‌رنگ می‌کند و همچنین، می‌تواند اعتماد به نفس افراد در اجتماع را نیز تحت تأثیرات منفی خود قرار دهد. بنابراین، هم خانم‌ها و هم آقایان همواره به دنبال راه‌هایی برای بهبود ظاهر و ترمیم ابروهای خود هستند.

هرچند استفاده از روش‌های غیردائم مانند مواد آرایشی، برای پُر کردن ابروهای نازک و کَم‌پُشت، روشی مرسوم است؛ اما، امروزه به لطف پیشرفت‌های علم پزشکی در حوزه زیبایی، کاشت ابرو به صورت دائم، امکان‌پذیر شده است. این تکنیک به‌عنوان یکی از روش‌های زیبایی و ترمیمی، طرفداران بسیاری دارد؛ با استفاده از آن می‌توانید برای همیشه از داشتن ابروهایی طبیعی و زیبا بهره‌مند شوید. در این مقاله تلاش می‌کنیم شما عزیزان را با کاشت ابرو و مفاهیم مربوط به آن آشنا کنیم. پس تا پایان ما را همراهی کنید.

ساختار ابرو

ابروها نقش مهمی در آناتومی صورت و زیبایی آن دارند. موقعیت ابروها در صورت به‌گونه‌ای است که می‌توانند احساسات شما مانند خشم را نشان دهند؛ در واقع، ابروها در زبانِ بدن شما نقشی منحصر به‌فرد ایفا می‌کنند. از نظر ساختاری، ابروها بخشی از پوستِ سر محسوب می‌شوند و به سه قسمت آناتومیک: «سر، بدنه و دم» تقسیم می‌شود. آن‌ها روی برجستگی فوقانی یا برآمدگی استخوان پیشانی قرار دارند؛ البته این برجستگی در مردان برآمده‌تر است و در اغلب زنان، ناچیز بوده و یا اصلا وجود ندارد.

پوست ابرو ضخیم است و مانند پوست سر، یک لایه چربی زیرجلدی ضخیم دارد. موهای ابرو نسبت به موهای سر ظریف‌تر و نرم‌تر بوده و در زاویه‌های متفاوتی رشد می‌کنند. معمولا، دو ابرو در شباهت ظاهری، آینه‌ای از یکدیگر هستند. جالب است بدانید، موهای زائد ریز در ابروها، یک سد رطوبتی مؤثر برای جلوگیری از جاری شدن عرق به داخل چشم‌ها هستند. تراشیدن یا کوتاه کردن موهای ابرو بر تقویت و پُرپُشت شدن آن‌ها تأثیری ندارد. رشد مجدد کامل ابروی تراشیده شده در عرض 6 ماه اتفاق می‌افتد.

کاشت ابرو دائم با موی طبیعی

ابروها یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین معیارهای زیبایی در افراد می‌باشند. نداشتن ابرو و یا کم‌پُشت بودن آن در فرد، باعث عدم اعتماد به نفس در وی خواهد شد؛ زیرا، ابروهای خالی و کم مو، توجه دیگران را به خود جلب می‌کند. این روشیکی از بی‌خطرترین و مؤثرترین راه‌حل‌ها برای پُرپُشت شدن ابروها است و به نوعی نقص ابرو را برطرف می‌کند.

با ظهور دانش و تکنولوژی در کاشت ابروی هایپرنچرال (طبیعی) می‌توانید، ابروهایی زیبا و پرپشت داشته باشید. توجه داشته باشید، اجرای تکنیک‌های جدید، توسط پزشک با زاویه طبیعی و مُدل دلخواه، معمولا در یک جلسه انجام می‌شود. اما، انتقال فولیکول‌ها در بین تمام تکنیک‌ها مشترک است.

مفهوم کاشت ابرو دائم

به‌طور معمول، محصولات آرایشی به عنوان راه‌حلی موقتی، برای پُر کردن موهای ابرو به کار می‌روند. با این‌حال، امروزه افراد علاقه بیشتری به راه‌حلی همیشگی دارند: روشی محبوب به نام پیوند ابرو (Eyebrow transplant)؛ روشی دائمی برای ترمیم ابروهایی است که به هر دلیلی دچار ریزش شده‌اند و یا کاملا از بین رفته‌اند. این تکنیک یک عمل زیبایی است که در آن گرافت‌های مو -دسته‌های چندتایی مو با یک پیاز مشترک- از ناحیه پشت سر و در نزدیکی گوش‌ها، به ناحیه موردنظر در ابروی شما منتقل می‌شوند.

با توجه به میزان آسیب در ابروها یا به عبارت دیگر، میزان ریزش موهای ابرو و وسعت ناحیه تحت درمان، بین 50 تا 100 گرافت مو برای هر ابرو نیاز است. در صورت استفاده از موهای نازک برای این روش، از هر قسمت موهای نزدیک به گوش، حدود 150 تا 200 گرافت گرفته می‌شود که تعداد آن‌ها با توجه به نیاز ابروهای فرد متقاضی متفاوت است.

این فرایند توسط جراح پلاستیک و دکتر پوست و مو در تهران، با استفاده از موهای خود شما، انجام می‌شود. هدف از این کار این است که با رشد موهای جدید از محل پیوندها، ابروها ظاهر پُرتری داشته باشند. اگرچه ممکن است روشی ساده به نظر برسد، اما جزئیات مهم و مختلفی دارد. با توجه به شرایط فرد متقاضی، تکنیک ویژه‌ای به‌کار خواهد رفت تا بهترین اثرگذاری را داشته باشد.

توصیه می‌شود قبل از اقدام به انجام آن، در این باره اطلاعات لازم را کسب کنید، تا تصمیم بهتری بگیرید. در واقع، آگاهی از همه چیز درباره این روش -از فواید گرفته تا عوارض و هزینه‌های آن- قبل از هر تصمیمی برای پیوند، بسیار ضروری است. در واقع باید بدانید چه انتظاری دارید تا تشخیص دهید آیا این جراحی زیبایی برای شما مناسب است یا خیر.

چرا کاشت ابرو

افرادی که ابروهای کم‌پُشتی دارند یا به‌طور کلی، موهای کمی دارند، ممکن است برای تغییر ظاهر خود از روش کاشت دائمی ابرو کمک بگیرند. همچنین، با افزایش سن، معمولا موها در قسمت ابرو دچار ریزش شده یا نازک می‌شوند؛ در این موارد، می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای کمک به بهبود ظاهر ابروهای شما باشد. از سوی دیگر، برخی آسیب‌ها در حوادثی مانند تصادفات رانندگی نیز می‌تواند باعث از بین رفتن ابروها شود؛ در این شرایط نیز می‌تواند در بازگرداندنِ زیبایی و اعتماد به نفس افراد، مؤثر باشد. بعد از انجام این عمل زیبایی، ابروها مانند حالت طبیعی رشد خواهند کرد و ماندگاری کاشت ابرو دائمی می‌باشد.

این روش همچنین به عنوان راه‌حلی برای افراد مبتلا به بیماری سرطان که در اثر شیمی‌درمانی موهای خود را در ناحیه ابروها از دست داده‌اند، پیشنهاد می‌شود. همچنین، اغلب خانم‌ها به دلیل استفاده بیش از حد و غیراصولی از رنگ‌های شیمیایی ابرو، ممکن است ابروهای خود را از دست بدهند یا دچار ریزش ابرو شوند. روش‌های خالکوبی مانند تاتو نیز با آسیب به بافت و موهای ابرو، علت دیگر از بین رفتن موهای ابرو می‌باشد و نیاز به انجام کاشت را منطقی می‌کند.

علت ریزش ابروها

ابرو عضوی بسیار حساس است و به دلایل مختلف ممکن است ریزش پیدا کند یا به شدت نازک شود. برخی از مهم‌ترین دلایل ریزش ابروها عبارتند از:

  • افزایش سن
  • شیمی درمانی
  • اختلالات تیروئیدی
  • استرس و اضطراب
  • سوانح سوختگی یا تصادفات
  • تغییرات هورمونی در دوران بارداری
  • استفاده از مُکرر از روش‌های تاتو، هاشور و …
  • ابتلا به بیماری‌های خود ایمنی “پِسوریازیس” و “آلوپسی‌آره‌آتا”
  • استفاده بیش از اندازه از مواد آرایشی، رنگ ابرو، اصلاح بیش از حد ابرو و …
  • کمبود ویتامین‌ها و مواد مغذی مانند پروتئین‌ها، اسیدهای آمینه، مواد معدنی و …
  • اگزما با تأثیر بر فولیکول‌های موهای ابرو و از بین بردن آن‌ها (فولیکول‌ها محل قرارگیری ریشه مو هستند و رشد موها در آن‌ها اتفاق می‌افتد).

در برخی موارد با درمان‌های دارویی می‌توان ریزش موی ابروها را درمان کرد؛ اما، در بیشتر مواقع، راه‌حل مؤثر و دائمی، استفاده از تکنیک‌های پیشرفته کاشت دائم ابرو است. کاشت مو برای ابرو برای افرادی با شرایط زیر، روش مناسبی نیست:

افراد مبتلا به بیماری نادر اختلالات خونریزی

افرادی که سابقه عوارض مربوط به جراحی زیبایی داشته اند

بیماران مبتلا به بیماری آلُوپسی‌آره‌آتا (Alopecia Areata) یا ریزش مو

بیماران مبتلا به تِریکوتیلُومانیا (Trichotillomania) یا اختلال کَندن موی وسواسی

بهترین دکتر کاشت ابرو در تهران

معمولا توسط متخصص پوست، زیبایی یا جراحان پلاستیک انجام می‌شود. قبل از انجام این فرایند، علاوه‌بر اینکه در مورد روش، فواید و عوارض آن تحقیق می‌کنید، باید برای یافتن یک پزشک دارای صلاحیت و مهارت نیز وقت بگذارید. به تجربه و اعتبار پزشکان فعال در این زمینه، دقت کنید. گذراندن دوره‌های تخصصی علمی و دانشگاهی متعدد در مراکز معتبر، بر تَبحُّر پزشک تأثیرگذار است. به یاد داشته باشید: هرگز به افرادی که مدارک آن‌ها مورد تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیست، مراجعه نکنید.

مجموعه الو پزشک همراه با دکتر گویا لیستی از بهترین دکتر کاشت ابرو در تهران را بعد از بررسی‌های دقیق جمع‌آوری و در اختیار شما عزیزان قرار داده‌ایم. حرفه‌ای‌ترین متخصصان در تهران، مجموعه‌ای از نمونه‌کارهای خود را به شما ارائه می‌دهند تا بتوانید علاوه بر سبک کار، با میزان مهارت آن‌ها نیز آشنا شوید. تجربه مثبت مراجعین قبلی نیز می‌تواند دلیل خوبی برای اطمینان خاطر شما از این انتخاب باشد.

مفهوم کاشت ابرو

انواع روش‌های کاشت ابرو نچرال

همان طور که گفته شد، این روش با برداشتن موهای اهدایی از پوست سر -معمولا از موهای قسمت بالای گوش یا پشت سر- و پیوند آن به ابروها، برای پُرتر شدن ابروها انجام می‌شود. در بین روش‌های متنوع، سه روش متداول برای ترمیم ابرو و کاشت آن وجود دارد که می‌توانید با صلاح‌دید پزشک و انتظارات خود از نتایج، یکی از آن‌ها را انتخاب کنید:

    تکنیک FUT

در این روش، فولیکول‌های مو (Hair Follicles) به صورت نواری برداشته می‌شوند و بعد از تفکیک هر واحد فولیکول به روش میکروسکوپی، با سوزن مخصوص در ناحیه موردنظر کاشته می‌شود. فولیکول، قسمت مهمی در موهاست که علاوه بر ریشه، محل قرار گرفتن مو و رشد آن نیز می‌باشد.

    تکنیک FUE

در کاشت ابرو به روش FUE، موها در محل اهدا با استفاده از پانچ دستی یا تکنیک‌های رباتیک کاشته می‌شوند.

    تکنیک SUT

کاشت ابرو به روش SUT مانند روش FUE بوده با این تفاوت که از ابزارهای دقیق‌تر و فناوری‌های پیشرفته‌تری برای برداشت و کاشت فولیکول‌ها استفاده می‌شود.

    تکنیک DHI

ابروهایی با تکنیک DHI در عرض 3 ماه رشد می‌کنند و در عرض حداقل 8 ماه به فرم دلخواه می‌رسند. برای بخشیدن ظاهر طبیعی‌تر به ابروها، تکنیک DHI، نسبت به FUE ترجیح داده می‌شود و نتایج بهتری را نشان داده است. این روش پیوند، از این رو ترجیح داده می‌شود، که برخلاف FUE، امکان پیوند مستقیم و فوری فولیکول های مو را فراهم می کند.

    تکنیک میکروگرافت

روش میکروگِرافت (Microgreffe)، از پیشرفته‌ترین روش‌ها محسوب می‌شود. زیرا به علت استفاده از تجهیزات پیشرفته و دقیق، برخلاف روش‌های ماکروگِرافت مانند FUE، هیچ نشانه ظاهری از زخم یا اُسکار باقی نمی‌ماند؛ به جز نشانه‌های محدودی از تحریک پوستی که آن هم در عرض چند روز به طور کامل ناپدید می‌شود. نتایج حاصل از روش میکروگرافت بادوام و ماندگارند؛ زیرا، موهای پیوند شده تحت تأثیر ریزش مو قرار نمی‌گیرند.

تصاویر کاشت ابرو

کاشت ابرو برای بیماران خاص

بیماران خاص و در واقع هر فردی که در اثر بیماری، زیبایی ابروهای خود را از دست داده است، می تواند با استفاده از روش‌های متنوع، مشکل خود را حل کند. بسیاری از بیماری‌ها مانند انواع تومورها یا اختلالات روانی نظیر “آلوپسی‌آره‌تا” و حتی “کم‌کاری غده تیروئید”، می‌توانند باعث ریزش مو و از دست دادن ابروها شوند.

عوارض برخی داروها و روش های درمانی مانند شیمی‌درمانی نیز، در از دست دادن موهای ابرو، می‌توانند مؤثر باشند. فرقی نمی کند، فرد برای پر پشت شدن ابروها، این روش را انتخاب کند، یا برای ترمیم و بازیابی ابروی از دست رفته‌اش، در اثر سوختگی، بیماری و … ؛ به یاد داشته باشید، کاشت طبیعی ابرو روش درمانی – کاربردی، با تأثیرات مثبت و ماندگار تأیید شده است.

توجه! در صورت ابتلا به دیابت این احتمال وجود دارد، انجام کاشت دائمی ابرو برای شما امکان پذیر نباشد.

کاشت ابرو برای افراد سن بالا

افزایش سن یکی از مهم‌ترین عوامل در ریزش مو در قسمت‌های سر و ابرو می باشد. اغلب افراد با بالا رفتن سن، متوجه نازک شدن و ریزش موهای ابروی خود می‌شوند. علت این اتفاق را می‌توان در متوقف شدن تولید مو در فولیکول‌ها جستجو کرد. در این فرایند، ساقه موها، نازک شده و با از دست دادن رنگدانه خود، سفید می‌شوند. اما در اینجا نیز، به کمک شما خواهد آمد، تا جوانی و شادابی را به چهره خود بازگردانید.

کاشت ابرو بدون جراحی

کاشت بدون جراحی ابرو، در دسته روش‌هایی بر مبنای خالکوبی مانند تاتو، میکروبیلدینگ و … قرار می‌گیرد. اما، کاشت دائمی و طبیعی ابرو با یک جراحی جزئی و کم‌خطر انجام می‌شود. اهداف جراحی می‌تواند از ترمیم کامل تا پُر کردن یک ناحیه محدود را در بر بگیرد. اما، روش‌های  بدون جراحی، در دسته آرایش‌های دائمی قرار می‌گیرند و لازم است فرد در دوره‌های زمانی مُکرر، نسبت به ترمیم اقدام کند. همین امر باعث باعث می‌شود، در درازمدت موهای ابرو و بافت پوست آن دچار آسیب‌های جدی شود. البته، روش‌های دائمی پیوند مانند FUE نیز کم تهاجمی هستند؛ یعنی، نیاز به جراحی پیچیده، بیهوشی عمومی و بستری ندارند.

کاشت ابرو برای کودکان

محدودیت سنی یکی از مهم‌ترین عواملی است که مورد توجه قرار می گیرد. درست حدس زده‌اید؛ پیوند دائم ابرو در هر سنی قابل انجام نیست! از آن جائی‌که، هر دوره سنی و بازه زمانی در زندگی انسان با تغییرات هورمونی خاصی همراه است؛ بنابراین، ویژگی‌های چهره و به خصوص میزان و تراکم موها نیز دائما دستخوش تغییر می‌شوند. از این‌رو، نیاز است حداقل تا 18 سالگی صبر کنید. به عبارت دیگر، بعد از سن بلوغ و تثبیت ویژگی های ظاهری تأثیرپذیر از هورمون‌ها، می توانید فرایند پیوند را انجام دهید. بنابراین، با قاطعیت می‌توان گفت: کاشت دائم ابرو برای کودکان ممنوع است.

روش کاشت ابرو

در این روش زیبایی، گرافت موی ابرو (قسمتی از بافت مو و اعصاب و عروق آن)، از موهای بالای گوش شما، به دلیل شباهت بیشتر با ساختار موی ابروها گرفته می‌شود. جراح نه تنها تارهای مو، بلکه فولیکول‌های مو را نیز منتقل می‌کند. این کار کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود، موهای جدید می‌توانند پس از ریزش، مجددا در محل ابروهای شما رشد کنند.

پس از اینکه بیهوشی یا بی‌حسی موضعی روی شما انجام شد، جراح زیبایی، برش‌های کوچکی در محل‌های اهداکننده فولیکول و همچنین، در محل‌های موردنظر برای انجام پیوند، ایجاد می‌کند. دکتر محسن پیروز هاشمی (عضو انجمن جهانی پیوند موری طبیعی و دارای بورد پیوند موی طبیعی) تأکید می‌کند به دلیل کوچک بودن ناحیه کاشت در ابروها، تعداد کمی فولیکول مو نیاز است؛ بنابراین، جای زخم کوچکی در سر ایجاد خواهد شد و با گذر زمان ردی از آن به جا نمی‌ماند. کل فرآیند پیوند دائمی ابرو، حدودا بین 2 تا 3 ساعت طول می‌کشد و با توجه به اینکه تکنیک‌های متنوعی دارد، جزئیات طریقه کاشت ابرو در هر روش با دیگری متفاوت است.

کاشت ابرو روی تاتو

یکی از دلایل ریزش ابروها استفاده از روش‌های معمول خالکوبی مانند تاتو (تتو)، توسط آرایشگران و افراد غیرمتخصص است. معمولا افرادی که تاتو انجام داده‌اند، با آسیب وارد شده به فولیکول‌ها و بافت ابرو، موهای ابروی خود را از دست می‌دهند؛ تنها راه درمان دائمی این ابروها، استفاده از پیوند طبیعی ابرو می‌باشد. بنابراین، اگر در اثر تاتو کردن، ابروی خود را از دست داده‌اید، نگران نباشید، کاشت دائم ابرو، زیبایی طبیعی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

کاشت ابرو تاتو

فواید کاشت ابرو

اگر از طرفداران کاشت دائمی ابرو، دلایل محبوبیت این روش را بپرسید، به شما خواهند گفت: طبیعی بودن ظاهر موهای جدید، ویژگی بسیار مهم آن است؛ زیرا، این موها متعلق به خود شما هستند و از بدن خود شما گرفته شده‌اند. از سوی دیگر، این روش، نیاز به آرایش ابرو و مواد آرایشی را محدود می‌کند و اگر واقع‌بینانه به آن نگاه کنیم، با حذف هزینه‌های خرید مواد آرایشی و انجام روش‌های غیردائمی مانند تاتو، در درازمدت باعث صرفه‌جویی اقتصادی خواهد شد. برخی از مهم‌ترین فواید آن عبارتند از:

✅ نتایج ماندگار و طبیعی؛

✅ رفع کامل نواقص ظاهری ابرو؛

✅ بهبود زیبایی، افزایش طراوت و جوانی در چهره؛

✅ به‌کارگیری روش‌های جدید بدون کمترین نقص؛

✅ ایجاد ابروهای دلخواه و متناسب با حالت صورت؛

✅ عدم تشخیص محل اهدا و پیوند به خاطر ظرافت بالا؛

✅ بهبودی سریع و بدون نیاز به استراحت مطلق به دلیل استفاده از تکنیک‌های کم تهاجمی (عدم جراحی پیچیده).

معایب کاشت ابرو

در واقع، این احتمال وجود دارد این فولیکول‌های جدید، نتوانند موهای جدید تولید کنند؛ بنابراین، این مورد نیز یکی از معایب کاشت ابرو به‌شمار می‌آید. به بیان دیگر، یکی از مشکلات و خطرات بالقوه این است که فولیکول‌های موهای جدید در ناحیه ابروها، جذب نمی‌شوند یا به اصطلاح “نمی‌گیرند”. در چنین مواردی، ممکن است مجبور شوید در آینده، این روش را دوباره تکرار کنید تا به نتیجه مطلوب برسید. به طورخلاصه، برخی از مهم ترین معایب آن عبارتند از:

❌ نیاز به جلسات ترمیم و کاشت مجدد؛

❌ رسیدن به نتایج نهایی بیش از یک سال؛

❌ احتمال آسیب دیدن فولیکول‌ها یا گرافت مو؛

❌ باقی ماندن جای زخم در ناحیه پیوند یا اهداکننده؛

❌ جمع شدن یا کشیده شدن پوست سر در ناحیه اهدا؛

❌ عفونت و بی‌حسی مداوم در ناحیه اهدا کننده و پیوند؛

❌ تراشیدن موی محل اهدا برای استخراج دقیق فولیکول‌ها.

مراحل کاشت ابرو

قبل از مراحل پیوند، جراح سابقه پزشکی شما را بررسی می کند. حتماً پزشک خود را از هرگونه بیماری زمینه ای و همچنین داروها یا مکمل هایی که در حال مصرف آن ها هستید، مطلع کنید. سپس، پزشک انتظارات شما را از نتایج خواهد شنید و با معاینه فیزیکی، علاوه بر بررسی ساختار و تقارن صورت، میزان آسیب به موهای ابروهای شما را بررسی و ارزیابی می کند.

مشاوره فرصتی طلایی برای شماست تا به مجموعه نمونه کارهای پزشک خود دسترسی پیدا کنید و در عین حال، وقت آن را داشته باشید، تا هر سؤالی که موجب نگرانی شماست یا ذهنتان را درگیر کرده است، از وی بپرسید. معمولا، پزشکان حرفه‌ای، مشاوره رایگان ارائه می‌دهند. بنابراین، حتما پزشکی را انتخاب کنید تا با مشاوره، ابهامات ذهنی‌تان را برطرف کند. لازم به یادآوری است، جراحی پیوند دائمی ابرو، معمولا در مراکز سرپایی، بیمارستان خصوصی و یا کلینیک‌ زیبایی، توسط جراح پلاستیک یا متخصص پوست، انجام می‌شود. عمل کاشت دائمی ابرو معمولا شامل مراحل زیر است:

1) دریافت مشاوره از پزشک؛

2) برنامه‌ریزی و تعیین وقت پزشکی برای عمل؛

3) استخراج فولیکول‌های مو مطابق با یکی از روش‌های کاشت دائم ابرو با توجه به نیاز شما و تشخیص پزشک؛

4) انتقال و پیوند فولیکول‌ها در ناحیه مورد نظر ابرو که فاقد مو هستند؛

5) گذراندن دوره نقاهت و معاینه مجدد، توسط پزشک برای اطمینان از گرفتن نتیجه.

مراحل کاشت ابرو

مراقبت‌های قبل از کاشت ابرو

در جلسه مشاوره با پزشک، وی توصیه‌ها و دستورالعمل‌های لازم را به شما خواهد داد تا با رعایت آن‌ها علاوه بر جلوگیری از عوارض بعد از عمل پیوند ابرو، دوران نقاهت کوتاه‌تر و نتایج رضایت‌بخشی را تجربه کنید. برای مثال او از شما خواهد خواست

✔️ در صورت مصرف داروی ماینوکسیدل (Minoxidil)، استفاده از آن را حداقل از یک هفته قبل از کاشت دائم ابرو متوقف کنید.

✔️ قطع مصرف داروهای ضد انعقاد و ویتامین E

✔️ عدم مصرف نوشیدنی‌های الکلی

✔️ حمام کردم

✔️ ترک سیگار

مراقبت‌های بعد از کاشت ابرو

پزشک بعد از اتمام فرایند، نکات لازم را درباره مراقبت های بعد از آن به شما خواهد داد. در واقع، بعد از جراحی نتیجه نهایی مطلوب به رعایت توصیه‌های پزشکی توسط شما بستگی خواهد داشت. بسیاری از این جراحی‌ها با وجود مهارت پزشک، به دلیل عدم رعایت دستورالعمل‌های مراقبتی بعد، با شکست مواجه شده‌اند. بنابراین، حتما نکات گفته شده توسط پزشک را مو به مو انجام دهید.

✔️ به‌عنوان بخشی از مراقبت‌ بعد از کاشت ابرو، شما باید این ناحیه را تمیز و عاری از آلودگی و باکتری نگه دارید تا از خطر عفونت، تحریک و التهاب جلوگیری کنید. می‌توانید با ایستادن زیر دوش یا فقط با استفاده از سر دوش، جریان ملایمی از آب را روی صورت خود جاری کنید. از فشار ملایم استفاده کنید. این کار دو بار در روز، به مدت یک هفته پس از جراحی توصیه می‌شود.

✔️ بعد از هر بار پاکسازی، از یک پماد ضد باکتری مانند مُوپیروسین (Mupirocin) یا جنتامایسین (Gentamicin) استفاده کنید. معمولا این پمادها را می‌توان بدون نسخه از داروخانه خریداری کرد. پماد ضد باکتری به نرم شدن و شُل شدن دَلَمِه‌های روی پوست در محل زخم‌ها کمک و در عین حال، از پوست شما طی روند بهبودی محافظت می‌کند. فراموش نکنید، از این پمادها در زخم‌های محل اهدای مو، نیز استفاده کنید.

✔️ از 3 تا 4 ماه بعد که موهای جدید شروع به رشد می‌کنند، استفاده از ژل‌های حالت‌دهنده برای صاف نگه داشتن موهای جدید روی پوست توسط پزشک به شما آموزش داده می‌شود و باید به صورت عادت، همواره انجام شود. در واقع، برای به دست آوردن بهترین نتایج و جلوگیری از هر گونه مشکلی، ضروریست، از ابروهای خود مراقبت کنید.

✔️ درست مانند هر عمل جراحی دیگری، شما باید به بدن خود فرصت لازم را بدهید تا به‌طور کامل بهبود پیدا کند. برای شروع، از دست زدن به ابروهای خود اجتناب کنید و به هیچ‌وجه آن‌ها را ماساژ ندهید، این کار به کاهش خطر ابتلا به عفونت کمک می‌کند؛ قطعاً شما هم نمی‌خواهید خطر عفونت را تجربه کنید!

✔️ در روز اول، می‌توانید سرعت بهبود ابروهای خود را با استفاده از «اسپری فولیکول نمکی» افزایش دهید. بعد از 24 ساعت می توانید صورت و ابروهای خود را به آرامی با شامپوی مخصوص بشویید و خشک کنید. توجه داشته باشید، هر کاری که در این مدت انجام می‌دهید، به هیچ‌وجه پیوندهای خود را مالش ندهید. این توصیه توسط پزشک پس از پیوند به شما داده خواهد شد.

✔️ حدود 3 تا 7 روز، پوسته‌ها شروع به ریزش می‌کنند. پس از ریزش پوسته‌ها، کمی قرمزی خفیف را روی پوست ابروهای خود تجربه می‌کنید. موهای کاشته شده نیز در طی 2 تا 3 هفته آینده می‌ریزند. این کاملا طبیعی است! نکته مهم دیگری که باید در نظر داشته باشید، نباید ابروها را تا یک هفته بعد از کاشت، چرب کرد. بعد از یک هفته، روغن بادام، نارگیل، کَرچَک و نارگیل گزینه‌های مناسبی هستند.

✔️ از آنجایی‌که تعریق برای ابروهای کاشته شده مضر است، حداقل تا یک ماه از انجام ورزش‌ها و فعالیت‌های بدنی سنگین خودداری کنید؛ هنگام خواب نیز سر خود را بالاتر از سایر اعضای بدن قرار دهید. باز هم تأکید می‌کنیم از دستکاری زخم‌های خود به طور جدی پرهیز کنید. آنتی بیوتیک‌ها و مُسکن‌های تجویزی را نیز به موقع مصرف کنید.

✔️ تأکید می‌کنیم در ماه اول پس از پیوند موی ابرو، از نور خورشید دوری کنید و اگر بیرون می‌روید از کلاه استفاده کنید تا ابروهای خود را در سایه آن نگه دارید. اگر به خاطر ابروهایتان دوست ندارید جلب توجه کنید، استفاده از عینک می‌تواند توجه افراد را در 5 تا 7 روز اول بهبودی، منحرف کند.

✔️ دوره نقاهت برای پیوند ابرو نسبتا سریع و کوتاه است. در چند روز اول، متوجه پوسته پوسته شدن اطراف موهای ابرو خواهید شد. پزشک به شما تأکید خواهد کرد حداقل تا 3 هفته پس از جراحی، از انجام فعالیت‌های بدنی سنگین و یا ورزش‌های شدید اجتناب کنید.

به یاد داشته باشید: بعد از چند هفته شاهد ریزش موهای کاشته شده خواهید بود؛ اما، جای هیچ‌گونه نگرانی نیست و این اتفاق کاملا طبیعی است. موهای جدید ابروی شما، باید طی چند ماه آینده شروع به رشد کنند. در این بین، ممکن است لازم باشد موهای کاشته شده را تا اندازه طبیعی ابرو کوتاه کنید. زیرا، موهای کاشته شده، ویژگی موهایی که از همان قسمت برداشته شده‌اند، مانند میزان رشد، زبری یا نرمی و … را با خود منتقل می‌کنند

کاشت ابرو برای خانم‌ها و آقایان

عوارض کاشت ابرو

به استثنای معایب و خطرات ذکر شده، عوارضی نیز در ارتباط با خود جراحی پیوند دائمی ابرو وجود دارد. به راحتی می‌توانید با جراح خود، در مورد عوارض احتمالی و خطرات زیر صحبت کنید:

🔸 ورم

🔸 کبودی

🔸 عفونت

🔸 جای زخم

🔸 آسیب عصبی

🔸 درد (گاهی تا یک ماه)

🔸 خون‌ریزی بیش از حد

کاشت ابرو تاتو

کاشت ابرو برای پوست چرب و خشک

این عمل برای انواع پوست با هر ویژگی، قابل انجام است؛ برخلاف روش های غیردائم مانند میکروبیلدینگ که معمولا روی پوست های چرب نتایج ضعیف‌تری دارد، این روش هیچ‌گونه محدودیتی از این نظر ندارد. تنها نکته‌ای که در مورد پوست در نظر گرفته می‌شود، نبود عفونت‌های پوستی قبل است؛ در صورت وجود هر نوع عفونت پوستی، پیوند ابرو انجام نخواهد شد.

آموزش کاشت ابرو

ابروها به عنوان برجسته‌ترین ویژگی در صورت شما، باعث ایجاد یک خط اصلی در چهره می‌شوند. در واقع، این نقطه مرجعی است که تمام زوایا و خطوط دیگر صورت، با توجه به آن تنظیم می‌شود. کاشت مو برای ریزش ابرو، اولین بار توسط دکتر اوکودا (Dr.Okuda) در سال 1339 انجام شد و بعد از آن به دلیل تأثیر فوق‌العاده‌ای که داشت، به‌عنوان روشی محبوب تا به امروز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این قسمت می‌توانید با استفاده از فیلم کاشت ابرو، آنچه را که در طول فرایند کاشت طبیعی ابرو انجام می‌شود، مشاهده کنید تا بتوانید آمادگی لازم را برای تصمیم در مورد ایجاد این تغییر اساسی در چهره خود، به دست آورید.

راه‌های تقویت ابروی کاشته شده

راه‌های تقویت ابروی کاشته شده

یکی از اقدامات و مراقبت‌های بعد از کاشت ابروها، استفاده از راهکارهایی است که علاوه‌بر تقویت ابروهای تازه کاشته شده، دستیابی به نتایج دلخواه را تأمین می‌کنند. برخی از این روش‌ها را با هم مرور می‌کنیم:

لیزر کم توان

این راهکار تنها در کاهش التهاب و قرمزی ناشی از کاشت دائمی ابروها مؤثر است و اثر تقویت کننده ندارد؛ اما، می‌تواند روند بهبود شما را تسریع کند.

مِزُوتِراپی

در این روش با تزریق موضعی داروهای تقویت کننده رشد ابروهای کاشته شده، بعد از گذشت یک ماه می‌توانید در جهت دستیابی به نتایج بهتر، گام بردارید. البته، تنها یک جلسه کافی نیست و مِزُوتراپی برای اثرگذاری نیاز به تکرار دارد.

دارو تقویتی کاشت ابرو

دارو درمانی، هم می‌تواند به صورت مصرف داروهای خوراکی باشد و هم استفاده از انواع پمادها. نکته مهم این است که مصرف داروهای خوراکی با تجویز پزشک و بلافاصله بعد از کاشت دائم ابرو، مانعی ندارد؛ اما، استفاده از پمادهای تقویتی، باید یک ماه بعد انجام شود. از مهم‌ترین و اثرگذارترین داروهای تقویتی موضعی می‌توان به اِکوفان (Ecophane)، ماینوکسیدل (Minoxidil) و سرم تقویت کننده ابرو سریتا (Cerita) اشاره کرد.

کلام آخر

اگر از ظاهر ابروهای خود ناراضی هستید، می‌توانید به این روش به عنوان یک گزینه دائمی فکر کنید. با این روش دیگر نیازی به استفاده از مدادهای ابرو برای پُرتر نشان دادن آن‌ها ندارید. البته، قبل از هر اقدامی آگاهی خود را نسبت به این روش افزایش دهید و در گام بعدی به دنبال یک پزشک خوب باشید.

توجه! هرگز نباید این کار را تنها برای صرفه‌جویی در هزینه، نزد افراد بدون مهارت و تخصص کافی انجام دهید. این نه تنها می‌تواند منجر به بروز عوارض جانبی خطرناکی شود، بلکه، احتمالاً از نتیجه نهائی کار ناراضی خواهید بود و ممکن است مجبور به تکرار آن شوید و هزینه‌های اضافی نیز بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا