مژه

کاشت مژه به روش SUT

در این مطلب قصد داریم تا شما را یکی از پرکاربرد‌ترین و جدیدترین تکینک‌های کاشت مژه طبیعی به صورت دائم یعنی به روش SUT  آشنا کنیم. خوشبختانه امروزه با پیشرفت تکنولوژی و گسترش ابزارهای جراحی، می‌توانند با خیال راحت به پیوند مژه اقدام کنند؛ یکی از جدیدترین تکنیک‌ها است که کمترین عوارض را به دنبال داشته و با توجه به مهارت پزشک جراح، کاملا طبیعی جلوه می‌کند.

اگر شما دچار کچلی یا کم پشتی مژه‌هایتان هستید و از مژه‌های سنگین و مصنوعی یا اکستنشن مژه که علاوه بر خطرات جانبی، نیاز به تمدید مکرر دارد خسته شده‌اید، می‌توانید با کاشت دائمی برای همیشه از داشتن مژه‌های پرپشت، بلند و زیبای قابل رشد لذت ببرید. قبل از آن با مطالعه مقاله کاشت مژه می‌توانید اطلاعات کاملی با روش‌های جراحی و غیر جراحی کسب کنید.

مفهوم کاشت مژه

یک راه حل هوشمندانه برای برطرف کردن نقص در زیبایی چشم‌ها هم برای خانم‌ها و هم برای آقایان می‌باشد و توسط پزشک جراح انجام می‌شود. اگر شما بر اثر بیماری یا حادثه تمام یا بخشی از مژه‌هایتان را از دست داده‌اید یا علاقه‌مند به داشتن چشم‌هایی جذاب با مژه‌های پر تراکم هستید، می‌توانید اقدام به کاشت مژه دائم نمایید. در این روش، پزشک متخصص کاشت مژه، از ناحیه سر یا بدن مراجعه کننده که اصطلاحا به آن بانک مو گفته می‌شود، اقدام به خارج کردن تارهای مو همراه با فولیکول آن ها می‌کند.

در مرحله بعد جراح، با استفاده از تکنیک‌های مختلف، تارهای خارج شده از ریشه را به ناحیه پلک، پیوند می‌زند. فولیکول‌ها محل قرارگیری ریشه مو بوده و تمام مراحل رشد مو در آن ها اتفاق می‌افتد. در عمل پیوند مژه به دلیل ظرافت و حساسیت بسیار بالا از پیشرفته‌ترین ابزار و جدیدترین متد استفاده می‌شود؛ می‌توانیم روش SUT را متد اصلی جراحی پیوند مژه بدانیم؛ با این حال، با توجه به مهارت دکتر و خدمات کلینیک زیبایی که مراجعه کننده انتخاب می‌کند، مختلف است.

کاشت مژه به روش SUT چیست؟

داشتن چشمانی جذاب با مژه‌های بلند و پرپشت یکی از فاکتورهای مهم زیبایی چهره می‌باشد. شاید شما هم با دیدن مژه‌های بلند و پرپشت روی پلک شخصی، برای چند لحظه به آن خیره شده و به گیرایی چشم‌هایش غبطه خورده‌اید! اما نگران نباشید؛ مجموعه الو پزشک کنار شماست تا به شما در رسیدن به ظاهر ایده‌آل‌تان یاری رساند.

همان طور که در بالا اشاره کردیم، برای پیوند دائمی مژه از جدید‌ترین و ظریف‌ترین تکنیک جراحی بهره می‌برند. در ابتدا، کاشت مژه به روش FUT، اولین تکنیک ارائه شده برای جراحی کاشت دائمی مژه بود. اما با توجه به مشکلاتی مانند: به جا ماندن اثر زخم و بخیه (اُسکار) و برداشتن نواری پوست از محل اهدا کننده بانک مو، همچنین کچلی موضعی و ایجاد ظاهری ناخوشایند تا پایان دوره درمان و رشد مجدد مو در محل اهدا شده، پیشرفت‌های علم پزشکی در این زمینه سبب شد، پزشکان متخصص روش جدیدی که با دستگاه‌های اتوماتیک و با کمترین دخالت دست انجام می‌شود، یعنی روش SUT را جایگزین تکنیک قبلی کنند. این متُد معایب روش قبلی را اصلاح کرده و جلوه‌ای آراسته و بسیار طبیعی به چشم‌های شما می‌بخشد.

در تکنیک SUT، یکی از فاکتورهای مهم، انتخاب محل اهدا می‌باشد که به طور ژنتیکی کمترین احتمال ریزش مو را دارد. لازم به ذکر است که تار موهای پیوند داده شده به خط رویش، قابل رشد هستند و زیباجویی که تحت این عمل جراحی قرار گرفته، معمولا باید هر شش ماه یک بار اقدام به اصلاح و کوتاه کردن کند.

کاشت مژه به روش SUT چیست؟

مراحل کاشت مژه روش SUT

جراحی پیوند دائمی مژه، از عمل‌های سرپایی و بدون درد می‌باشد. کاشت مژه دائمی به روش جراحی، معمولا بین 1 تا 3 ساعت طول می‌کشد. در ابتدا پزشک متخصص جراحی، با توجه به فرم صورت و شکل چشم‌های مراجعه کننده و با در نظر گرفتن سلیقه زیباجو، تعداد تارهای مو را تعیین می‌کند. سپس، با استفاده از داروهای بی حسی (مانند تزریق لیدوکائین یا روش های دیگر) از محل بانک مو، اقدام به خارج سازی فولیکول‌های مو می‌کند.

نکته مهمی که تکنیک SUT را برای کاشت مژه، از روش‌های قبلی متمایز کرده است، استفاده از دستگاه مکانیزه‌ای است که برای خارج کردن فولیکول‌های مو از ناحیه اهدا کننده، بدون برش عمقی پوست به کار می‌رود و توسط پزشک هدایت می‌شود. این ویژگی از به جا گذاشتن آثار زخم و بخیه ممانعت می‌کند.

بعد از خروج تارهای مو از بانک مو، جراح برش‌های بسیار ظریف و دقیقی به طول تقریبی 5 و عرض 2 میلی‌متر در پلک متقاضی ایجاد می‌کند و فولیکول‌های استخراج شده از ناحیه اهدا را با در نظر گرفتن فرم پلک و تعداد تراکم مورد نظر برای مژه‌ها، وارد شکاف‌های ایجاد شده می‌کند؛ در نهایت، پزشک آن ها را با استفاده از سوزن مخصوص در زاویه عمقی مناسب مستقر می‌کند.

بعد از کاشت فولیکول‌ها، شکاف ایجاد شده با نخ بخیه قابل جذب بسته می‌شود و پزشک ناحیه پلک را با محلول ضدعفونی کننده شست شو داده و پانسمان می‌کند. داروهای ضد عفونی کننده و آنتی بیوتیک برای پیشگیری از عفونت خواهد بود. همچنین، به منظور کاهش درد ناشی از جراحی مژه، متخصص داروی ضد درد تجویز خواهد کرد.

مراقبت‌های بعد از کاشت مژه به روش SUT

🩹 بهتر است هنگام خواب از چشم بند استفاده کنید.

🩹 از انجام فعالیت‌های سنگین بدنی و ورزش خودداری کنید.

🩹  از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید.

🩹 تا هنگام ترمیم کامل مژه، از رسیدن رطوبت به محل رویش مژه جلوگیری کنید.

🩹 تا پایان دوره نقاهت با استفاده از پماد و روغن مخصوص، پلک و مژه‌هایتان را چرب کنید.

🩹 مراقب هرگونه ضربه و فشار ناشی از تماس اجسام دیگر یا ماساژ دادن غیر ارادی پلک باشید.

🩹 پس از کاشت مژه به روش SUT، هنگام خواب سر خود را بالاتر از قسمت‌های دیگر بدن و به سمت بالا نگه دارید.

🩹 استفاده از هرگونه لوازم آرایشی تا 2 روز پس از عمل و آرایش چشم تا یک هفته بعد از جراحی پیوند مژه اکیدا ممنوع است.

مزایا

✅ عدم به جا ماندن آثار خط بخیه و زخم پس از جراحی؛

✅ انتقال تعداد قابل توجه تارهای مو به مژه با تراکم مناسب؛

✅ دوره نقاهت کوتاه بعد از جراحی مژه و از سرگیری فعالیت‌های روزمره؛

✅ انتخاب با دوام ترین فولیکول‌های مو با کمترین آسیب رسانی به بانک مو؛

✅ دقت بسیار بالا و ظرافت در زاویه مناسب قرارگیری مژه‌های پیوند داده شده؛

✅ استفاده از این تکنیک، دارای کم‌ترین خطرات عفونت پلک و ریزش مژه می‌باشد.

عوارض

کاشت مژه به روش SUT، از جدیدترین تکنیک‌های پیوند مو می‌باشد و عوارضی مثل کچلی موقت در قسمت اهدا کننده و به جا گذاشتن خط بخیه و اسکار ندارد. با توجه به مهارت پزشک جراح و ظرافت برش‌های ایجاد شده در پلک، معمولا دوره نقاهت بعد از عمل تا بهبودی کامل، چهار تا شش هفته زمان می‌برد.

در صورتی که همه نکات پس از جراحی رعایت شود، شما دچار عفونت و ریزش بعد از عمل نخواهید شد. معمولا تا 4 روز پس از جراحی، پلک‌های شما دارای تورم و التهاب می‌شود که کم کم از بین رفته و در صورت مراقبت صحیح از چشم‌ها، پس از پیوند مژه آثار جراحی از پلک‌های شما حذف خواهد شد.

عوارض کاشت مژه

معایب

هر عمل جراحی ممکن است معایبی داشته باشد. اما زیباجویان می‌توانند با انتخاب صحیح و با درایت خود همچنین، با بهره‌گیری از مهارت پزشک متخصص و پرسنل کلینیک، خطرات پس از پیوند دائمی مژه را به حداقل برسانند. مجموعه الو پزشک برای انتخاب بهترین دکتر کاشت مژه در تهران و بهترین کلینیک کاشت مو در تهران، شما عزیزان را کمک می‌کند، تا جراحی موفقیت‌آمیزی را پشت سر بگذارید. اما مرور معایب، خالی از لطف نیست و در ادامه به برخی از مشکلات پس از جراحی اشاره می‌کنیم:

❌ خونریزی محل جراحی

❌ تورم و پوسته پوسته شدن پلک

❌ نیاز به اصلاح مژه‌ها تقریبا 6 ماه یک بار

❌ زاویه نامنظم یا فرم غیرعادی رشد پس از جراحی

❌ احساس درد خفیف و خارش پس از جراحی تا مدت یک هفته

❌ ممکن است تا مدتی موهای پیوند داده شده از سر به خط، با ویژگی‌های ظاهری تفاوت داشته باشد.

هزینه کاشت مژه به روش SUT

هزینه کاشت مژه به روشSUT، به عواملی مثل تعداد تارهای خارج شده از ناحیه اهدا کننده یا تراکم مژه‌های پیوند داده شده بستگی دارد. همین طور مهارت پزشک متخصص و کیفیت تجهیزات مورد استفاده حین جراحی، در هزینه مؤثر است. سطح پرسنل و خدمات کلینیکی که به آن مراجعه می‌کنید نیز هزینه جراحی را تغییر می‌دهد. به طور کلی، تعرفه کاشت مژه به روش SUT، در تهران تقریبا بین 6 تا 12 میلیون تومان متغیر است.

کلام آخر

کاشت مژه به روش SUT، روشی کاملاً ایمن است به شرطی که توسط جراح مجرب و حرفه‌ای در این زمینه انجام شود. در این روش دوره بهبودی بعد از عمل با حداقل درد و عوارض همراه است؛ اگرچه احتمال کمی تورم در پلک در روزهای اول پس از عمل وجود دارد. نکته با اهمیت، نتایج بسیار طبیعی و ماندگار آن است که می‌تواند چهره‌ای جذاب و چشم‌هایی خاص به شما هدیه دهد.

نظرات کاشت مژه به روش SUT

از این که تا انتهای مقاله کاشت مژه اس یو تی همراه ما بودید بسیار سپاس‌گذاریم. حال اگر سوالی در ذهنتان در ارتباط با این روش و ناگفته‌های مقاله باقی مانده، می‌توانید آنرا در همین قسمت مطرح کنید تا کارشناسان ما کمتر از 24 ساعت به آنها پاسخ دهند. همچنین اگر تجربه انجام این پیوند دائم مژه را داشته‌اید با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید. الو پزشک و دکتر گویا بصورت 24 ساعته با مشاوره رایگان در خدمت شما عزیزان است.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا