مو

کاشت مو چیست؟

گاهی اوقات بعد از شانه کردن، حجم زیادی از موهای سرتان را روی شانه و لباس‌های خود می‌بینید و کم کم احساس می‌کنید که ریزش موی شما از حد تعادل خارج شده است؛ پس باید به فکر جلوگیری از ریزش و ترمیم مو باشید. در غیر این صورت، به مرور زمان با طاسی مواجه خواهید شد که درصد قابل توجهی از زیبایی چهره‌تان را کاهش خواهد داد و باعث بیشتر دیده شدن سن می‌شود. اما با جراحی کاشت مو، دیگر احساس ناراحتی در جهت از دست دادن موهای خود نخواهید داشت؛ زیرا، پس از کاشتن مو زیبایی و جوانی را به چهره خود برمی‌گردانید.

اگر نمی‌دانید عمل کاشت مو چیست و چطور انجام می‌شود، تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا آگاهی‌های لازم را در این زمینه، کسب کنید.

مفهوم کاشت مو

به پیوند موهای پشت سر و یا هر قسمت از بدن فرد مراجعه کننده که داری شرایط پیوند به نواحی طاس، کاشت مو می‌گویند. در این عمل، جراح و یا متخصص پوست و مو، توسط تجهیزات مخصوص، آن قسمت از فولیکول‌های پوست سر شما که دارای تراکم بیشتری از مو است را جدا کرده و موها را به قسمت‌های طاس انتقال می‌دهد.

چرا کاشت مو؟

خب هنگام مواجه با طاسی کامل و تغییر چهره،‌ ممکن است فرد دچار عدم اعتماد بنفس در مواجه با بی مویی خود شود و کنار آمدن با این قضیه بسیار دشوار باشد و بفکر جایگزین یا درمان همیشگی برای این مشکل باشد؛ اینجاست که بفکر کاشت دائمی موهای خود می‌افتد و از دیگر دلایل آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

☑️ برخی بیماری‌ها

☑️ استرس و اضطراب

☑️ مصرف برخی داروها

☑️ عدم تعادل هورمونی

☑️ رژیم غذایی نامناسب

همچنین، ریزش موها می‌تواند ارثی باشد. هنگامی که فرد در اثر وجود یک یا چند عامل بالا، موهای خود را از دست می‌دهد، می‌تواند به کاشت مو به عنوان یک گزینه درمانی با نتیجه دائمی فکر کند. انجام این جراحی، زیبایی و اعتماد به نفس از دست رفته را به فرد باز می‌گرداند.

کاشت موی مصنوعی

همان طور که گفته شد اگر فرد، فاقد بانک موی مناسب باشد، نمی‌تواند از مزایای روش پیوند مو با استفاده از موهای خود، بهره‌مند شود. در چنین مواردی، کاشت موی مصنوعی یا فاقد رشد پیشنهاد می‌شود. در روش مصنوعی، اگر چه از موهای طبیعی استفاده نمی‌شود، اما از نظر ظاهری، موهای کاشته شده بسیار به موهای طبیعی شباهت دارند؛ از این رو، این روش جدید دارای محبوبیت رو به رشدی است.

موهای مصنوعی از موادی ساخته شده‌اند که با بدن انسان سازگاری کامل دارند؛ همچنین، از انعطاف پذیری، نرمی و مقاومت لازم برخوردار هستند. تفاوت قابل توجه آن‌ها با موهای طبیعی، عدم رشد و عدم سفید شدن آنهاست. لازم به ذکر است، قبل از کاشت موی مصنوعی، سازگاری و آلرژی زا نبودن موهای مصنوعی برای بدن شما، توسط پزشک بررسی خواهد شد.

کاشت موی مصنوعی

بانک مو چیست؟

بانک مو در واقع همان ناحیه‌ای است که ویژگی‌ها و شرایط ایده‌آل آن سبب می‌شود، از موهای آن قسمت برای پیوند مو استفاده شود. در کاشت موی طبیعی، برای تأمین فولیکول‌های مو جهت پیوند، از بانک موی خود فرد استفاده می‌شود. گرافت‌ها و فولیکول‌های این نواحی معمولا در برابر تغییرات هورمونی و ریزش، مقاوم هستند و معمولا موها در این نواحی از تراکم مناسبی برخوردارند.

شاید از خود بپرسید گرافت (Graft) و فولیکول (Follicle) چیست؟ گرافت، قسمتی از بافت مو است که علاوه بر۴ تا ۵ تار مو، دارای عروق و اعصاب است؛ از طرف دیگر، فولیکول مو، ریشه مو را احاطه کرده و تمام مراحل رشد مو تا ریزش آن در فولیکول اتفاق می‌افتد. از مهم‌ترین نواحی مناسب برای تأمین مو (بهترین بانک مو)، ناحیه پشت سر، گردن و بالای گوش‌ها هستند. قسمت‌هایی که معمولا دارای فولیکول‌هایی با احتمال بالای زنده ماندن هستند.

به جز افرادی که کاملا موهای خود را از دست داده‌اند، به طوری که فاقد بانک مو هستند، افرادی که موهای بسیار فر دارند و همچنین، کسانی که موهای آنها به خصوص در نواحی مورد نظر در بانک مو سفید شده‌اند، فاقد بانک موی مناسب هستند. در نتیجه، کاشت موی طبیعی را نمی‌توان در مورد آنها عملی کرد.

تراکم در کاشت مو

داشتن موهای پرپشت و خوش حالت، زیبایی چهره را چند برابر می‌کند. از این رو، کاشت مو با تراکم بالا، یکی از خواسته‌های فرد متقاضی برای پیوند است. شاید این سؤال برای شما مطرح شود که منظور از تراکم در این تکنیک چیست؟ تراکم مو به تعداد واحد‌های فولیکولی مو در یک سانتی‌متر مربع گفته می‌شود؛ هر چه این تعداد بیشتر باشد، تراکم مو بالاتر است و موها پرتر نشان داده می‌شود.

اگر خواهان داشتن موهای جدید با تراکم بالا هستید، نباید انتظار خلاف واقعیت داشته باشید؛ زیرا موهای جدید، ویژگی‌های موهای شما در قسمت سر یا پشت گوش را دارند؛ اگر در این نواحی تراکم کمی وجود دارد، قطعا نمی توان انتظار تراکم بالا در قسمت مورد پیوند داشت. همچنین، اگر فولیکول‌های زیادی از قسمت اهدا کننده برداشته شود، آن قسمت‌ها از مو خالی شده و ظاهری ناخوشایند ایجاد می‌کند.

اگر یک پزشک متخصص و با تکنیک، انتقال مو را انجام دهد، با انتخاب جای مناسب برای کاشت فولیکول، آنها رو به گونه‌ای پیوند می‌دهد که پوشش دهی مناسب را به وجود آورند. با توجه به در نظر گرفتن شرایط و ویژگی‌های هر فرد، به طور میانگین می‌توان حداکثر ۴۵۰۰ گرافت مو را برای هر فرد پیوند زد.

روش‌های کاشت مو

راه‌های کاشت مو به لطف پیشرفت‌های علم پزشکی و توسعه فناوری‌ها و تجهیزات پزشکی، طیف گسترده‌ای را به خود اختصاص داده‌اند. پزشک با توجه به شرایط شما، بهترین روش را توصیه خواهد کرد. جالب است بدانید، آنچه در بین روش‌های کاشت مو تفاوت ایجاد می‌کند، نحوه برداشت گرافت‌های مو جهت پیوند است. در این اینجا، بهترین و کم عارضه ترین روش‌های کاشت مو را به شما عزیزان معرفی می‌کنیم:

  • کاشت مو به روش FUT

این روش از قدیمی‌ترین روش‌های کاشت مو محسوب می‌شود؛ در این روش، گرافت مو به صورت نواری از قسمت اهدا کننده جدا می‌شود؛ سپس، با استفاده از میکروسکوپ، فولیکول‌های جداسازی و بعد از آن، در قسمت موردنظر قرار می‌گیرند.

  • کاشت مو به روش FIT

از روش‌های کاشت مو بدون جراحی محسوب می‌شود؛ برداشت فولیکول‌ها به صورت جداگانه و تکی با وسیله‌ای به نام پانچ صورت می‌گیرد. فولیکول‌های جدا شده در سوراخ کوچک ایجاد شده در قسمت گیرنده پیوند، کاشته می‌شوند. کاشت مو به روش FIT، بر مبنای روش FUE انجام می‌شود؛ اما در روش FIT، برداشت فولیکول‌ها به صورت تکی و مجزا صورت می‌گیرد. هر واحد فولیکول با ابزاری به نام پانچ از ناحیه اهدا کننده برداشته می‌شود و بعد از قرار‌گیری در محلول مخصوص، جهت پیوند آماده می‌شود.

در همین حین، ناحیه گیرنده پیوند، بی حس شده و فولیکول‌های اهدایی از طریق سوراخ‌های بسیار کوچکی که توسط جراح ایجاد می‌شوند، در محل خود قرار می‌گیرند. مدت زمان انجام کاشت مو به روش FIT، حدودا بین 5 تا 7 ساعت به طول می‌انجامد.

  • کاشت مو به روش SUT

این روش مشابه روش FIT است؛ تنها با این تفاوت که ابزار برداشت فولیکول‌ها پیشرفته‌تر بوده و دقت بالاتری دارد. در نتیجه، نتایج مطلوب‌تری ارائه می‌دهد. شباهت کاشت مو به روش SUT، به روش FIT  بسیار نزدیک است. در واقع، روشی کامل و پیشرفته است، آن گونه که معایب روش‌های قبلی را حذف کرده و با ارائه بهترین نتیجه، انتظارات فرد را برآورده می‌سازد. زیرا، این روش دوره بهبودی بسیار کوتاهی دارد. بدون آن که اثری از جای زخم باقی بماند.

فولیکول‌ها در این روش، با به کارگیری ابزارهای و تجهیزات اتوماتیک و بدون دخالت انسان از ناحیه اهدا کننده برداشته می‌شوند؛ به همین دلیل، آسیبی به فولیکول‌ها وارد نمی‌شود؛ در نتیجه می‌توان حداکثر تعداد فولیکول‌های سالم را جهت کاشت در اختیار داشت.

  • کاشت مو به روش میکروگرافت

در کاشت مو به روش میکروگرافت، فولیکول‌ها با نگه دارنده‌های الکتریکی ویژه برداشته می‌شوند. در واقع، میزان خطای انسانی در این روش صفر است.

راه های کاشت مو

روش کاشت مو بدون جراحی

در این تکینیک، روش‌های متفاوتی وجود دارد؛ اما، وجه مشترک همه آن‌ها این است که به دلیل برداشت تکی گرافت‌ها، جای هیچ گونه زخم و جراحتی باقی نمی‌ماند. یکی از ویژگی‌های محبوب این روش، نداشتن درد و خونریزی و کمترین عوارض بعد از کاشت مو است. برخی از مهم‌ترین روش‌های بدون جراحی عبارتند از:

 تکنیک FUE : این تکنیک برای افرادی که ناحیه اهدا کننده محدودی دارند، بسیار مناسب است؛ زیرا، از گروه‌های مویی که بین ۱ تا ۴ فولیکول دارند برای پیوند استفاده می‌شود؛ به دلیل کاهش میزان شوک وارد شده به فولیکول‌ها بعد از انتقال مو، احتمال از بین رفتن آنها بسیار پایین است.

 تکنیک SUT : این روش به کمک دستگاه‌‌های تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست انجام می‌شود. برداشت تعداد زیاد فولیکول از خصوصیات قابل توجه این روش است. از طرف دیگر، ظاهر طبیعی و عدم وجود جای زخم مزیت دیگر این روش است.

کاشت مو به روش BHT : این شیوه برای افرادی که بانک موی نامناسبی دارند، به کار می‌رود. بانک مو معمولا از پشت سر انتخاب می‌شود؛ زیرا، این ناحیه نسبت به تغییرات هورمونی و الگوی طاسی مقاوم است. فولیکول‌های گرفته شده به روش BHT معمولا از قسمت سینه، روی شکم، ریش و حتی ناحیه شرمگاهی انتخاب می‌شوند.

 تکنیک FIT : از روش‌های بدون جراحی محسوب می‌شود؛ برداشت فولیکول‌ها به صورت جداگانه و تکی با وسیله‌ای به نام پانچ صورت می‌گیرد. فولیکول‌های جدا شده در سوراخ کوچک ایجاد شده در قسمت گیرنده پیوند، کاشته می‌شوند. بر مبنای روش FUE انجام می‌شود؛ اما در FIT، برداشت فولیکول‌ها به صورت تکی و مجزا صورت می‌گیرد. هر واحد فولیکول با ابزاری به نام پانچ از ناحیه اهدا کننده برداشته می‌شود و بعد از قرارگیری در محلول مخصوص، جهت پیوند آماده می‌شود.

در همین حین، ناحیه گیرنده پیوند، بی حس شده و فولیکول‌های اهدایی از طریق سوراخ‌های بسیار کوچکی که توسط جراح ایجاد می‌شوند، در محل مناسب قرار می‌گیرند. مدت زمان انجام روش FIT، حدودا بین ۵ تا ۷ ساعت به طول می‌انجامد.

تکنیک Micro FIT : این شیوه برای همه افراد مناسب است؛ چه افرادی که موهای آن ها در ناحیه اهدا کننده نازک است و چه کسانی که در اثر حوادثی مانند سوختگی ابروی خود را از دست داده‌اند. دقت بالای دستگاه پیوند مو در این روش نسبت به روش FIT، سبب افزایش کیفیت کار می‌شود. عدم خونریزی، عدم نیاز به بخیه، درد ناچیز و بهبودی سریع از ویژگی‌های ممتاز این روش است. برای رویش مجدد و دائمی ابروها، می‌توانید کاشت ابرو انجام دهید.

همچنین، انواع مختلفی از جراحی‌های جایگزین برای کاشتن مو نیز وجود دارد. این جراحی‌های جایگزین، شامل جراحی فلپ، انبساط بافت پوست سر و جراحی کاهش پوست سر هستند.

چه زمانی می‌توان کاشت مو را انجام داد؟

بهترین پزشک کاشت مو در تهران

این جراحی معمولا توسط متخصص و جراح پوست، جراح پلاستیک انجام می‌شود. برای رسیدن به نتیجه دلخواه خود، قبل از هر اقدامی، نسبت به انتخاب پزشک با صلاحیت و با تجربه اقدام کنید. دکتر کاشت مو ، ضمن برخورداری از تحصیلات و دانش کافی در خصوص مو، از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز مجوز فعالیت دارد.
شما می‌توانید با مشاهده نمونه کارهای بهترین دکتر کاشت مو در تهران، با سبک و نتایج درمان آنها آشنا شده و به نتیجه بهتری برسید. تجربه مثبت و رضایت مراجعین قبلی نیز می‌تواند مبنای انتخاب پزشک قرار گیرد؛ پس آن را نادیده نگیرید. مجموعه الو پزشک (AlooPezeshk)، با ارائه فهرستی از بهترین جراحان، شما را در این راه همراهی کند.

بیهوشی در کاشت مو

این جراحی اغلب تحت بی حسی موضعی انجام می‌شود؛ البته، ممکن است در مواردی پزشک بیهوشی کامل را صلاح بداند، که این مورد نادر بوده و کمتر اتفاق می‌افتد. بیهوشی موضعی انجام شده برای کاشت مو، عوارض و خطرات بیهوشی عمومی را ندارند؛ بنابراین اصلا جای نگرانی نیست. گاهی ممکن است پزشک قبل از بی حسی و انجام جراحی برای کاهش استرس و نگرانی شما، از داروهای آرامبخش استفاده کند.

چه زمانی می‌توان کاشت مو را انجام داد؟

گاهی فرد آنقدر دیر برای این عمل زیبایی مراجعه می‌کند که موهای قسمت اهدا کننده، کیفیت و ویژگی‌های خود را برای اهدا از دست داده‌اند. به طور خلاصه، بهترین زمان برای کاشت مو، زمانی است که ریزش مو متوقف شده است. از سوی دیگر، فرد دارای موهای کافی و مناسب در ناحیه پشت سر و کناره‌های آن می‌باشد.

اغلب پزشکان، سنین بالای ۱۸ سال را برای کاشت مو مناسب می‌دانند؛ اما، تجربه ثابت کرده است که انجام این کار از ۲۵ سالگی به بعد، به نتایج مطلوب‌تری منجر می‌شود. البته، حداکثر سن مجاز برای کاشتن مو، حدود ۶۵ سالگی است.

در نظر گرفتن سن مناسب از این جهت اهمیت دارد که در سنین پایین و در جوانی، معمولا هنوز الگوی ریزش موها تثبیت نشده است؛ در این صورت، اگر انتقال مو انجام شود ممکن است فرد با بالا رفتن سن، در قسمت‌های دیگر نیز دچار ریزش مو شود؛ برای رفع این مشکل نیاز به کاشت مجدد مو و صرف هزینه‌های اضافی خواهد بود.

نحوه کاشت مو

به دلیل طولانی بودن تایم این جراحی، متقاضیان تحت بیهوشی عمومی قرار می‌گیرند. اما، اگر شما دچار ریزش سکه‌ای در سر و یا صورت شده باشید، ممکن است طبق تشخیص پزشک از بی حسی موضعی استفاده شود.

در این عمل، جراح معمولا تکه‌ای از پوست پشت سر شما برمی‌دارد. سپس، ناحیه ای که پوست سر از روی آن برداشته شده را با بخیه می‌بندد. در این مرحله، جراح شما و دستیارانش پوست برداشته شده را با چاقوی جراحی به قطعات کوچکتر تقسیم می‌کنند که به هر قسمت گرافت می‌گویند. هر گرافت در برش‌ها یا سوراخ‌های ایجاد شده توسط دکتر قرار خواهد گرفت. سپس، قسمت کاشته شده را با بانداژ یا گاز می‌پوشانند.

نحوه کاشت مو

مزایا کاشت مو

✅ ظاهر طبیعی

✅ نتیجه مادام العمر و همیشگی

✅ زیبایی کلی چهره و افزایش اعتماد به نفس

معایب کاشت مو

❌ رشد موهای نازک و بدون کیفیت

❌ عوارض و حساسیت‌های داروئی

❌ هزینه نسبتا بالا و گران بودن

❌ درد، خارش و یا تورم در پوست سر

❌ التهاب فولیکول‌های مو

❌ عدم تطابق موهای جدید با موهای اطراف ناحیه کاشت به دلیل نازک بودن

خطرات کاشت مو

⚠️ از دست دادن حس لامسه در نواحی تحت جراحی

⚠️ احتمال خطای پزشکی و آسیب به فولیکول‌ها حین برداشت یا حین کاشت

⚠️ خطر عفونت، التهاب و خونریزی در محل کاشت و همچنین ناحیه اهدا کننده

مراقبت‌های قبل از کاشتن مو

یک هفته قبل از جراحی، آسپرین یا هیچ گونه داروی ضد التهاب دیگری را مصرف نکنید.
از مصرف ویتامین‌های B یا E بپرهیزید. این گونه ویتامین‌ها باعث افزایش خونریزی هنگام جراحی می‌شوند.
استعمال دخانیات یک هفته قبل و بعد از جراحی باعث کند شدن روند بهبودی زخم‌های محل پیوند مو می‌شوند.
برای دید بهتر پزشک در روز جراحی، موهای سفید خود را رنگ کنید (به رنگ مشکی یا قهوه‌ای تیره).
روز جراحی استحمام کنید.

مراقبت‌های بعد از کاشتن مو

🩹 از ورزش یا هر فعالیت شدیدی که می‌تواند فشار خون را افزایش دهد خودداری کنید، زیرا باعث خونریزی زخم‌های شما می‌شود.
🩹 جراح ممکن است به شما توصیه کند که برای حداقل ۱۰ روز از رابطه جنسی خودداری کنید.
🩹 از کشیدن برش یا شانه روی نواحی کاشت، اجتناب کنید.
🩹 سعی کنید تا زمان بهبودی زخم‌ها کلاه یا پیراهن و ژاکت نپوشید.
🩹 تا ۴ روز استحمام نکنید و از شامپوهایی که دکتر شما تجویز کرده استفاده کنید.
🩹 از استعمال دخانیات پرهیز کنید.
🩹 اگر در قسمت پیوند، درد یا عفونت و خونریزی شدید داشتید، حتما به پزشک خود اطلاع دهید.
🩹 رشد موهای کاشته شده ممکن است تا ۹ ماه طول بکشد. پس، لطفا صبور باشید و انتظارات واقع بینانه داشته باشید.

ترمیم مو چیست؟

با وجود این که روش کاشت مو، یکی از بهترین راه حل‌ها برای رفع مشکل طاسی به شمار می‌رود؛ اما، همه افراد شرایط لازم را برای انجام این روش ندارند. همانطور که در این مقاله خواندید، برخی افراد به دلیل نداشتن بانک موی مناسب، نمی‌توانند تحت جراحی پیوند مو قرار گیرند؛ در این شرایط ما به این افراد توصیه می کنیم، به “ترمیم مو” فکر کنند.

در روش ترمیم مو، دیگر نیازی به بانک مو نیست؛ موهای مصنوعی را روی یک شبکه که به صورت پوست سر، شبیه سازی شده است، قرار می‌دهند؛ سپس، این موها با کراتین‌های گیاهی، روی سر ثابت خواهند شد. در این روش، با هر تراکمی که مورد نظر شما باشد می‌توان ترمیم مو را انجام داد؛ در واقع، محدودیت‌های کاشت مو، در ترمیم مو وجود ندارد. برخی از مهم‌ترین روش‌های ترمیم مو عبارتند از:
✔️     ترمیم PRP
✔️     ترمیم HRT
✔️     ترمیم SUT
✔️     ترمیم پروتز مو یا الیاف نانو

ترمیم مو چیست

کاشت مو روی پیشانی

شاید تصور کنید کاشتن مو تنها راه حل درمان ریزش مو و یا طاسی سر است؛ اما این گونه نیست! گاهی از روش برای کوتاه کردن پیشانی و ایجاد توازن در حالت چهره افرادی که پیشانی بلندی دارند، استفاده می‌شود. رستنگاه یا خط شروع رشد موها، در برخی افراد عقب تر از حد معمول است؛ چنین حالتی معمولا خوشایند نبوده و فرد ترجیح می‌دهد، پیشانی کوتاه‌تری داشته باشد. پیوند مو روشی است که می‌تواند در این مورد چاره ساز باشد و فرد را به زیبایی مطلوبش برساند.

کاشت ریش و سبیل

روشی دائمی و طبیعی که می‌تواند موهای از دست رفته در ناحیه ریش و سبیل را به فرد متقاضی، برگرداند. بنابراین، اگر به صورت ژنتیکی یا بر اثر حوادثی مانند سوختگی یا بیماری، موهای خود را در ناحیه ریش و سبیل از دست داده‌اید، می‌توانید به کاشت ریش و کاشت سبیل به عنوان یک راه حل مؤثر فکر کنید.

راه‌های ترمیم موی سوخته

استفاده مداوم از روش‌هایی آرایشی مانند استفاده از اتو مو، رنگ مو و …، سبب آسیب به موها و حتی سوختگی آنها می‌شود. در مواقعی، شدت آسیب به حدی است که موخوره نیز در موها ایجاد می‌شود. اما، جای نگرانی نیست. می‌توانید بدون نیاز به کوتاه کردن موها، موهای سوخته خود را درمان کنید.

با وجود این که کوتاه کردن موهای آسیب دیده و دچار سوختگی، سریع ترین راه برای درمان و ترمیم آنها محسوب می‌شود؛ اما، امروزه راه‌های ترمیم موهای آسیب دیده با تنوع و تأثیر زیاد، در دسترس قرار دارند. برخی از مهم‌ترین روش‌ها شامل موارد زیر هستند:
🔹      استفاده از ماسک‌های خانگی
🔹      استفاده از نرم کننده‌هایی مانند روغن نارگیل
🔹      عدم شستشوی روزانه موها با شامپو تا درمان کامل آسیب دیدگی
🔹      عدم استفاده از وسایل حرارتی مانند اتو یا سشوار تا ترمیم کامل موها
🔹      استفاده از نرم کننده‌های موجود در بازار مانند کرم ترمیم کننده مو

کراتینه برای موی کاشته شده

کراتینه مو روشی است برای برطرف کردن حالت وزی موها یا به عبارت دیگر، صاف کردن موها. از آن جایی که در این روش از مواد شیمیایی برای صاف کردن مو استفاده می‌شود، توصیه می‌کنیم بعد از کاشت مو، از کراتینه کردن موهای جدیدی خود بپرهیزید. اما تحقیقات نشان می‌دهد، در اغلب افراد، کراتینه کردن مو، سبب ریزش موها و حتی نازک شدن آنها شده است. بنابراین، به علت اهمیت مراقبت‌های بعد از کاشت، انجام روش‌هایی که خطر ریزش مو را تقویت می‌کنند، خطرناک است.

بوتاکس برای موی کاشته شده

بوتاکس مو، شیوه‌ای برای احیا و صافی موهای شماست. علاوه بر این، بوتاکس مو با رساندن مواد مغذی، پروتئینه، اسیدهای آمینه و … موجب تقویت و بازسازی موها می‌شود. از آن جایی که مبنای انجام این روش، بر پایه  استفاده از مواد غیر شیمیایی است؛ از این رو، می‌توانید برای صافی، تقویت و بازسازی موهای خود از این روش استفاده کنید.
بوتاکس مو، به پرپشت کردن مو، صاف کردن آن و کاهش موخوره کمک کنند.

اگر قصد انجام بوتاکس مو را برای موی کاشته شده خود دارید، بهتر است تا زمان بهبود کامل صبر کنید. می‌توانید در این زمینه با یک فرد متخصص خود مشورت کنید. تأکید می‌کنیم در طول بوتاکس، از تماس مواد بوتاکس با پوست سر به ویژه مناطقی که تحت کاشت مو قرار گرفته‌اند، خودداری کنید.

کلام آخر

به طور خلاصه، کاشت مو نوعی جراحی است که موها را از یک ناحیه بدن به ناحیه دیگر منتقل می‌کند. این روش کم تهاجمی معمولاً برای رفع طاسی با الگوی مردانه استفاده می‌شود. در حالی که پیوند مو مؤثرترین راه برای رفع کم پشتی یا طاسی محسوب می‌شود، اما روشی گران است.

فراموش نکنید، همواره گرانی، به معنای بهترین و با کیفیت‌ترین بودن نیست! شما در اولین گام باید بهترین متخصص را در این زمینه پیدا کنید تا به راحتی بتوانید رسیدن به نتایج مورد انتظار و با کیفیت قابل قبول را تضمین کنید. تنها با گذشت چند ساعت در یک جلسه، می‌توانید یک عمر از داشتن موهای طبیعی و زیبا بهره‌مند شوید. وب سایت الو پزشک به همراه دکتر گویا بصورت 24 ساعته با مشاوره رایگان در خدمت شما عزیزان میباشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بسته است
دکمه بازگشت به بالا