بینی

جراحی بینی در دوران بارداری

قبل از اینکه درباره جراحی بینی در دوران بارداری صحبت کنیم باید بدانید که یکی از سوالات رایج در میان خانم‌ها این است که چه چیزهایی روی بارداری تاثیر منفی می‌گذارد و از آنجایی که این دوران برای خانم‌ها یکی از حساس‌ترین دوران‌هاست به عنوان یک مادر باید مواظب سلامتی خود و فرزندانشان باشند. با این حساب می‌توانید این کار را به قبل یا بعد از بارداری موکول کنید و با استفاده از روش‌های مختلف که در مقاله جراحی بینی به آن اشاره شده است، اقدام به عمل بینی کنید. .همه خانم‌های باردار باید بدانند که تمام عمل‌ها که در آن از داروی بیهوشی استفاده می‌شود، ممکن است خطر آفرین باشد و برای انجام اینکار حتما با پزشک خود مشورت کنند.

جراحی بینی در شرایط خاص

یکی از دغدغه‌های خانم‌ها برای ارتباط بین بارداری و جراحی بینی این است که آیا انجام این عمل در دوران بارداری ممکن است؟ پاسخ به این سوال قطعا خیر می‌باشد .شاید شما این سوال را از خود بپرسید که پروسه انجام عملیاتی روی بینی چه تاثیری می تواند روی بارداری بگذارد. در خصوص این سوال اینگونه می‌توان گفت که هر گونه عمل که نیاز به بیهوشی دارد، برای زنان باردار خطرناک است. در نتیجه باید از زمان مناسب مطلع شوید، سپس اقدام کنید. در ادامه به توضیحات بیشتری در مورد این موضوع می‌پردازیم.

جراحی بینی بعد از دوران بارداری​

جراحی بینی بعد از دوران بارداری​

جراحی بینی بعد از دوران بارداری شامل اقدامات قبل از عمل و بعد از عمل می‌باشد، بنابراین مدت زمان بهبود زخم‌ها بسیار طولانی است، به همین خاطر برای کسانی که می‌خواهند باردار شوند، اهمیت دارد که بدانند دوره نقاهت آن‌ها تا چه زمانی طول می کشد و چه زمانی می‌توانند اقدام به باردار شدن کنند.

اکثر جراحان زیبایی بر این باورند که هر زمانی که زخم‌ها التیام پیدا کردند و دوران بهبودی آن تمام شد، می‌توانند برای بارداری اقدام کنند. اما، این آگاهی را داشته باشید که دوره بهبودی جراحی بینی برای افراد مختلف بین 1 الی 2 ماه متغیر است. به همین دلیل به توصیه پزشکان، کسانی که قصد باردارشدن دارند تا 2 ماه بعد از عمل بینی می‌توانند اقدام کنند. به خاطر داشته باشید اگر بعد از 2 ماه اقدام به باردارشدن کردید برای تسریع روند بهبودی داروی خاصی مصرف نکنید.

 تذکر: بعد از جراحی بینی، زمانی اقدام به بارداری کنید که ورم بینی از بین رفته باشد و شکل و ظاهری آن قابل‌ مشاهده باشد، زیرا ممکن است به عمل‌های ترمیمی نیاز داشته باشید تا نتیجه دلخواه مشاهده شود. در چنین مواردی، اگر فرد باردار باشد، ممکن است داروهای بی‌حسی یا بی‌هوشی به جنین آسیب برساند. به همین خاطر بهتر است تا رسیدن به بهبودی کامل صبر کنید. همچنین علاوه بر تورم و برآمدگی در اطراف بینی که ناشی از عمل است، حاملگی هم باعث افزایش تورم در کل بدن، به‌ویژه صورت می‌شود. بنابراین تورم طولانی‌تر خواهد بود. اگرچه این مسئله عادی است؛ زیرا بعد از زایمان، پف بینی برطرف شده و تاثیری روی بینی نخواهد داشت. توصیه می‌شود، اگر تصمیم دارید باردار شوید، باید حداقل 6ماه تا 1سال از عمل بینیتان گذشته باشد. همچنین، تورم ناشی از بارداری موجب گرفتگی بینی می‌شود، بنابراین ممکن است با تورم داخلی، مشکل تنفسی بیشتر ‌شود.

آیا باردارشدن بعد از عمل بینی خطرناک است؟

بیماران نباید زودتر از 6 ماه بعد از جراحی بینی اقدام به باردارشدن کنند؛ زیرا، بدن خانم‌ها هنگام بارداری، تغییرات بسیاری مانند: تجمع آب و دیگر تغییرات در بافت‌های بدن و صورت ایجاد می‌شود و در بینی فرد هم ممکن است تغییرات ظاهری یا ساختاری به‌وجود بیاورد؛ از جمله: تورم، ضخیم‌شدن مخاط و دیواره‌، تراکم در بافت‌ها و…، ممکن است برای بینی که به‌ تازگی عمل شده و هنوز به حالت عادی برنگشته مشکل ساز شود.

آیا باردارشدن بعد از عمل بینی خطرناک است؟

جراحی بینی در دوران شیردهی

آیا در دوران شیر دهی می‌توان جراحی بینی انجام داد یا خیر؟ در پاسخ به این سوال می‌توان گفت که این دو هیچ‌گونه تداخلی با هم ندارد. اما، یک نکته مهم را باید در نظر داشت؛ زمانی که اقدام به جراحی بینی می‌کنید به دلیل استفاده از داروهای بیهوشی و آرام بخش‌ها، مادر پس از به هوش آمدن تا 12 ساعت نمی‌تواند به نوزاد خود شیر دهد و زمانی که آثار داروی بیهوشی یه طور کامل برطرف شد، می‌تواند به فرزند خود شیر دهد.

در این دوران از داروها و مسکن‌هایی که لازم است در دوران نقاهت از آنها استفاده شود نیز نگرانی به خود راه ندهید؛ زیرا، پزشک با توجه به اینکه شما در دوران شیردهی هستید دارو تجویز می‌کند.

افتادگی بینی بعد از دوران بارداری

افتادگی بینی بعد از بارداری یکی از معضلات خانم‌ها در این زمینه می‌باشد و فکر کردن به اینکه آیا احتمال افتادگی بینی وجود دارد یا خیر؟ باید بگوییم که نگران نباشید. زیرا چنین موضوعی از نظر علم پزشکی صحت ندارد و با خیال راحت می‌توانید این کار را انجام دهید. اما باید بدانید که در طول دوره بارداری کسانی که جراحی بینی انجام داده‌اند، مانند افراد دیگر ممکن است دچار تورم و پف کردن بینی شوند. اما، باید گفت که این دوره زودگذر است و پس از مدتی این تورم از بین رفته و به فرم قبلی خودش باز میگردد.

تذکر: تورم ناشی از بارداری باعث گرفتگی بینی می‌شود، به همین دلیل ممکن است بیمارانی که این عمل را انجام داده‌اند با تورم داخلی، مشکل تنفسی آن ها بیشتر ‌شود.

عوارض بارداری بلافاصله بعد از عمل بینی

عوارض بارداری بلافاصله بعد از عمل بینی

به خاطر داشته باشید که نباید بلافاصله بعد از عمل اقدام به باردار شدن کرد؛ زیرا، ممکن است نتیجه جراحی تحت تاثیر، بارداری قرارگیرد و بهتر است بین این دو یک فاصله زمانی مناسب در نظر گرفته شود. از آنجایی که عمل جراحی بینی دوره نقاهت بیشتری نسبت به جراحی‌های دیگر دارد و با توجه به اینکه تغییرات زیاد و ظریفی روی بینی صورت می‌گیرد، به منظور رسیدن به نتیجه دلخواهتان، ضروریست که دوران نقاهت آن را جدی گرفته و اجازه دهید به بهبودی کامل برسید.

اگر این مورد را جدی نگرفته و بلافاصله برای فرزندآوری اقدام کنید، باعث تشدید شدن تورم بینی و همچنین بد شکل شدن فرم و ظاهر آن می‌شوید و از آنجایی که در این دوران شاهد تغییرات هورمونی و ظاهری بسیاری هستیم لازم است تا زمانی که به نتیجه دلخواه از عمل بینی نرسیده‌اید بچه‌دار نشوید.

کلام آخر

در این مطلب سعی کردیم به نکاتی در رابطه با جراحی بینی در دوران بارداری اشاره کنیم. به طور خلاصه، اگر از فرم بینی خود ناراضی هستید و قصد تغییر آن را دارید و این امر با دوران بارداری شما تداخل دارد، باید صبور باشید تا پس از زایمان برای انجام آن اقدام کنید. زیرا، تداخل این دو باعث نارضایتی شما از عمل خواهد شد. شکیبایی در این مورد ارزش بالایی دارد و شما هم به خود و هم فرزند دلبندتان آسیبی وارد نخواهید کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان، باید به پزشکان متخصص در این حوزه مراجعه کنید. ما در لیست بهترین جراح بینی در تهران، پزشکان ماهر و با تجربه ای را به شما معرفی کرده‌ایم تا به شما در این تصمیم کمک کنیم. الو پزشک همراه با مجموعه دکتر گویا بصورت 24 ساعته با مشاوره رایگان در خدمت شما عزیزان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بسته است
دکمه بازگشت به بالا