بینی

جراحی بینی برای بیماران خاص

جراحی بینی برای بیماران خاص چگونه است؟ در حوزه عمل زیبایی بینی، همیشه یک سری از افراد وجود دارند که دچار برخی از بیماری‌های زمینه‌ای مانند: آسم، ام اس، کم خونی و یا غیره هستند. برای این گونه از افراد، ترس از این بیماری‌ها ممکن است مانع از تصمیم‌گیری آنها شود و سوالاتی از قبیل، آیا با وجود بیماری خاص می‌توان جراحی بینی انجام داد یا خیر؟ برایشان پیش آید. ما در این مقاله درباره انواع بیماری‌های خاص که ممکن است مانع از رینوپلاستی شود صحبت کرده‌ایم و راه کارهایی را ارائه داده‌ایم، اگر تا انتهای مقاله همراه ما باشید می‌توانید اطلاعات مفیدی در این باره کسب کنید.

عمل بینی و بیماری‌های خاص

همانطور که در قسمت قبل به آن اشاره کردیم ممکن است افرادی که می‌خواهند عمل بینی انجام دهند مبتلا به یک سری بیماری‌های خاص شوند و اطلاعات کافی از اینکه با وجود این بیماری‌ها می‌توان جراحی زیبایی انجام داد را نداشته باشند. در این قسمت به توضیح تک به تک هرکدام از این بیماری‌ها و عوامل ممنوعیت آنها برای انجام رینوپلاستی، می‌پردازیم.

رینوپلاستی برای کسانی که آلرژی دارند

در فصل‌های مختلف به خصوص فصل بهار بسیاری از افراد دچار آلرژی و حساسیت‌های فصلی می‌شوند و ممکن است علائمی مانند: سرفه، عطسه و آبریزش بینی و غیره را داشته باشند، در همین حین این گونه افراد ممکن است بخواهند بینی خود را عمل کنند و هنگامی که این کار را انجام می‌دهند، علائم این بیماری برایشان مشکل ساز شود. پس بهتر است صبر کنید تا آلرژی و حساسیت شما بهبود یابد سپس اقدام کنید؛ یا اینکه می‌توانید اقدامات مربوط به بهتر شدن آلرژی را انجام دهید تا بینی کمتر دچار این مشکلات شوید. این اقدامات شامل موارد زیر است:

برای داشتن آمادگی لازم، بینی در صورتیکه جراح بینی اجازه دهد می‌توان از داروهای حساسیت استفاده کرد. البته این نکته را در نظر داشته باشید که مصرف این داروها باید از چند روز قبل از عمل بینی شروع شود، تا زمانی که جراحی تمام شد و آلرژی عود کرد بیمار کمتر اذیت شود. به طور کلی از اقدامات مربوط به مراقبت‌های بعد تجویز داروهایی مانند: اِستروئید که باعث کنترل آلرژی فرد می‌شود، می‌توان تا حد زیادی از این مشکل پیشگیری کرد.

جراحی بینی برای کسانی که کم خونی دارند

جراحی بینی برای کسانی که کم خونی دارند

افرادی که به اندازه کافی گلبول قرمز در بدن ندارند، مبتلا به کم خونی و یا آنِمی هستند و حال سوال این افراد این است که آیا کم خونی برای عمل بینی مشکل ساز است؟ و یا با وجود کم خونی می‌توان عمل بینی انجام داد؟ پاسخ سوال خود را در ادامه جویا شوید.

کم خونی در افراد می‌تواند خفیف و بدون علائم باشد و یا حتی علائم خفیف داشته باشد که آن علائم شامل موارد زیر است:

☑️ مشکل تنفس

☑️ ضعف ماهیچه‌ها

☑️ درد قفسه سینه

☑️ پوست رنگ پریده

☑️ ضربان قلب سریع

☑️ مشکلات گوارشی

☑️ شکنندگی ناخن‌ها

☑️ تورم و درد در زبان و دهان

☑️ خستگی و ضعف، سرگیجه، سر درد

☑️ بی حسی یا سردی در دست‌ها و پاها

در این تکنیک احتمال خونریزی شدید بسیار کم است و افرادی که کم خونی دارند بستگی به میزان کم خونی در آنها، معمولا مشکلی برایشان پیش نمی‌آید. اما با این حال، لازم است با پزشک خود در این باره یک جلسه مشاوره داشته باشید.

عمل بینی برای کسانی که صرع دارند

قبل از آنکه بدانیم آیا رینوپلاستی، برای کسانی که بیماری صرع دارند مشکلاتی را به وجود می آورد یا خیر، باید بدانیم که بیماری صرع چیست؟ بیماری صرع بر اثر اختلالات مزمن عصبی ایجاد می‌شود و مشخصه آن تشنج کردن است. این بیماری می‌تواند در اثر عواملی مانند تب بالا ایجاد شود.

گاهی اوقات بیمارانی هستند که در چنین وضعیتی به سر می‌برند و برای رینوپلاستی دچار ترس و اضطراب می‌شوند و این ترس و اضطراب، باعث می‌شود که آنها نتوانند به راحتی تصمیم‌گیری کنند. این دسته از بیماران باید بدانند، درصورتیکه بیماری آنها تحت کنترل پزشک باشد و رو به پیشرفت نباشد، می‌توانند برای انجام جراحی اقدام کنند و بعد از چند ساعت می‌تواند داروهای خود را مصرف کنند. به طور کلی، افرادی که بیماری خاص دارند باید پزشک خود را در جریان این موضوع قرار دهند.

عمل بینی و ام اس (MS)

بیماری ام اس مانند بیماری صرع یکی دیگر از انواع بیماری‌های مغز و اعصاب است که با اختلال در مغز باعث تخریب لایه محافظ مغز شده و باعث ایجاد علائمی مانند: از دست دادن کنترل عضلات، هماهنگ نبودن آنها و حتی تاری دید می‌شود.

در این میان سوالی که برای این بیماران ایجاد می‌شود آن است که، آیا تداخل ام اس و جراحی بینی می‌تواند خطرناک باشد؟ همانطور که در قسمت بیماری صرع به آن اشاره شد پاسخ دادیم که برای اینگونه از بیماری‌ها، رینوپلاستی به شرط آنکه پزشک در جریان آن باشد، مشکلی به وجود نمی‌آورد.

جراحی بینی برای بیماران دیابتی

رینوپلاستی برای افرادی که دیابت دارند

بیماری دیابت در افراد یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی است که باعث اختلال در سوخت ساز بدن می‌شود و بدن قادر به تولید انسولین نخواهد بود. بیماری دیابت در دو نوع دیابت اول و دیابت دوم وجود دارد؛ که در هردو ممکن است، به دلیل کنترل ضعیف سطح گلوکز باعث مشکلات دیگری مانند: مشکلات قلبی، کلیوی و غیره شود. افرادی که مبتلا به دیابت هستند و قصد جراحی دارند لازم است بدانند با پیشگیری و کنترل در صورتی که پزشک به آن ها اجازه دهد، می‌توانند این عمل را بدون هیچ مشکلی انجام دهند. به طور کلی به یاد داشته باشید که قبل از انجام هر گونه جراحی زیبایی باید پزشک خود را در جریان بگذارید و توصیه‌ها را رعایت کنید.

شما در سایت الوپزشک می‌توانید با مشاوره‌های رایگان اطلاعات زیادی در این مورد برای بیماران خاص را به دست آورید.

رینوپلاستی برای بیماران هموفیلی

بیماری هموفیلی چیست؟ بیماری هموفیلی یک بیماری ارثی است که در آن بدن نمی‌تواند لخته و انعقاد خون ایجاد کند و زمانی که در بدن پارگی و یا خونریزی به وجود می‌آید توانایی جلوگیری از خونریزی را ندارد.

برای آن دسته از بیمارانی که مبتلا به بیماری هموفیلی یا احتمالات پلاکتی هستند، به دلیل ضعیف بودن انعقاد خون در آنها ممکن است در حین و یا بعد از جراحی دچار خون ریزی شدید شوند، بنابراین برای این افراد توصیه نمی‌شود.

جراحی بینی و آسم

برای افرادی که آسم و یا تنگی نفس دارند، در صورتیکه که بیماری آنها تحت کنترل پزشک باشد و تمام تست‌های مربوط به مشکلات ریوی را انجام داده باشند، می‌توانند رینوپلاستی را انجام دهند.

عمل بینی و فشار خون بالا

به طور کلی کسانی که فشار خون بالا دارند و می‌خواهند عمل بینی انجام دهند، خصوصا در موارد اضطراری باید بدانید که داروهایی برای کنترل ضربان قلب و فشار خون در حین عمل وجود دارد که برای بیمار موثر است. برای جراحی بینی طبق توصیه پزشک باید فشار خونتان را تا جایی که می‌توانید در حد نرمال نگه دارید و انجام این کار عوارض احتمالی را کاهش می‌دهد. اگر از داروی خاصی برای فشار خون استفاده می‌کنید، در روز مشاوره پزشک خود را از این موضوع مطلع سازید، حتی ممکن است که پزشک معالجتان برای پیشگیری‌های قبل و بعد از رینوپلاستی، داروهایی جدید برای فشار خونتان تجویز کند که بر روی روند بهبودی بینی تاثیر گذار باشد.

جراحی بینی برای بیماران قلبی

عمل بینی و بیماری قلبی

یکی از آزمایشات در نظر گرفته شده قبل از عمل بینی اطلاع از سلامتی قلب بیمار است و بدانید کسانی که مشکلات قلبی دارند گزینه خوبی برای این کار نیستند. زیرا ممکن است این افراد دچار استرس و هیجانات ناشی در حین و یا قبل از عمل شوند و همچنین داروی بیهوشی می‌تواند برای آنها خطر ساز باشد و همین مشکلات باعث تجربه‌های گرانی برای پزشک شود. پس، قبل از عمل باید از سلامت قلبی فرد مطلع بود و پس تایید جراح متخصص، فرد می‌تواند روند جراحی را طی کند. حتما این آگاهی را داشته باشید، اگر به دلیل عدم در میان گذاشتن مشکلات قلبی به پزشک معالجتان دچار هرگونه مشکلی که شوید، پزشک هیچ گونه مسئولیتی را در قبال این گونه مشکلات نمی‌پذیرد. پس قبل از هر کاری تمامی مشکلات خود را با پزشک در میان بگذارید.

رینوپلاستی و بیماری های عفونی

رینوپلاستی برای افرادی که بیماری عفونی مانند ایدز و هپاتیت دارند، معمولا توصیه نمی‌شود. اما اگر بیماری شما فعال نیست، می‌توانید این کار را با پیشگیری‌های لازم در حین، قبل و بعد از آن، انجام دهید و قبل از این کار پزشک خود را از این موضوع با خبر سازید؛ زیرا بدون اطلاعات قبلی ممکن است عمل بینی برای شما خطر آفرین باشد.

رینوپلاستی برای افراد سیگاری

شاید استفاده از دخانیات بیماری محسوب نشود؛ اما، جزئی از بیماری اعتیاد است. بنابراین لازم دانستیم که اطلاعاتی در این باره در اختیارتان قرار دهیم. افراد سیگاری باید بدانند که استفاده از دخانیات نه تنها اثر منفی روی سلامت فرد، بلکه تاثیر بدی روی سلامت بینی قبل و بعد از عمل می‌گذارد. بنابراین سعی کنید حدودا 2 هفته قبل از جراحی زیبایی مصرف دخانیات و مشروبات الکلی را کنار گذاشته و سپس اقدام به رینوپلاستی کنید.

کلام آخر

همیشه برای انجام جراحی‌های زیبایی مانند رینوپلاستی، باید یک سری از مسائل را در نظر بگیریم؛ خصوصا افرادی که مبتلا به بیماری‌های خاص و یا بیماری‌های زمینه‌ای هستند، لازم و ضروری است که اطلاعات کافی در زمینه بیماریشان و تداخل آن با جراحی بینی را بدانند و همچنین باید در انتخاب پزشک جراح بینی خود نهایت بررسی را انجام داده باشند تا بتوانند از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کنند. برای اطلاعات کافی از رینوپلاستی و همچنین لیست بهترین جراح بینی در تهران را می‌توانید بخوانید. مجموعه الو پزشک و دکتر گویا بصورت 24 ساعته با مشاوره رایگان در خدمت شما عزیزان میباشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا