زیبایی

میکرونیدلینگ چیست؟

بدون شک رؤیای داشتن پوست صاف و درخشان یکی از دغدغه‌های اصلی همه ما است. جذابیت اعضای صورت، هنگامی که روی زمینه شفاف و لطیف قرار داشته باشند، دو چندان می‌شود. پوست جوان، زیبا و شاداب بدون جای لک و جوش و ناهمواری در سطح آن آرزوی خانم‌ها و آقایان بسیاری است. میکرونیدلینگ، روش نوینی است که از شیوه‌های سنتی جوان‌سازی در زمان‌های قدیم الهام گرفته است (مثلاً در مصر باستان). این تکنیک جوان‌سازی به قدری کارآمد و شگفت انگیز است که پزشکان زیبایی به آن لقب معجزه‌گر پوست داده‌اند. شما با انجام دادن میکرونیدلینگ می‌توانید تا حدود زیادی نشانه‌های افزایش سن که باعث به وجود آمدن چروک‌های ریز در سطح و افتادگی آن می‌شود را از بین ببرید. همچنین این تکنیک معجزه‌گر می‌تواند به رفع لک، اُسکار، جای جوش، آکنه و حتی چاله‌های عمیق یا تغییر رنگدانه‌های پوست که با هیچ روش دیگری محو نمی‌شوند، منجر شود. این روش باعث تحریک و کلاژن‌سازی به طور طبیعی می‌شود و جذابیت پوست شما با تلاش سلول‌ها و یاری رسانی بدن خودتان بیشتر می‌شود.

مفهوم میکرونیدلینگ

نام دیگر میکرونیدلینگ، القای کلاژن است. چرا که این روش با استفاده از سوزن‌های ریز باعث تحریک و تولید کلاژن می‌شود. در این روش زیباسازی و درمانی، پزشک زیبایی با استفاده از ابزار مخصوصی به نام دِرماپِن و واردکردن سوزن‌های بسیار ریز با عمق مناسب یا استفاده از امواج رادیویی و اشعه لیزر به لایه‌های زیرین پوست، باعث ایجاد زخم‌های بسیار ریز در سطح صورت می‌شود. این زخم‌ها بسیار کوچک هستند و با چشم قابل مشاهده نمی‌باشند؛ اما باعث تحریک پوست می‌شوند. پس از ورود سوزن به لایه‌های دِرما سلول‌های ترمیم‌کننده که به سمت زخم‌ها هجوم می‌برند، باعث افزایش تولید کلاژن و اِلاستین شده و همراه با ترمیم زخم‌ها، بثورات و مشکلات پوستی را هم کاهش می‌دهد. این روش که به طور طبیعی باعث بهبود لایه‌های عمقی پوست می‌شود، نیاز به تمدید جلسات دارد. در هر جلسه میکرونیدلینگ:

✔️پزشک پس از معاینه و شناسایی نوع پوست شما، سطح آن را با پاک‌کننده ملایم به طور کامل تمیز می‌کند.

✔️بعد از زدودن تمام مواد آرایشی یا چربی و گرد و غبار روی پوست، با استفاده از پماد، ژل یا داروهای بیحسی موضعی، صورتتان را برای جوان‌سازی آماده می‌کند.

✔️سپس مرحله اصلی میکرونیدلینگ که واردکردن سوزن‌های ظریف به پوست با دستگاه مخصوص (دِرماپِن یا دِرمارولِر) شروع می‌شود. حین سوزن زدن، غالباً از سرم‌های تقویت‌کننده مثل سِرُم هیالورونیک اسید یا ویتامین سی و تقویت کننده‌های دیگر استعمال می‌شود. که می‌تواند در نتیجه میکرونیدلینگ و بازسازی سلول‌های پوست صورت تأثیر مثبت بگذارد.

✔️بعد از پایان میکرونیدلینگ، صورت شما با آب شسته می‌شود و سرم و قطرات خون تمیز می‌شوند.

معمولا تا دو روز، اندکی تورم و هاله‌ای قرمز یا صورتی رنگ روی پوست وجود دارد که به تدریج تا 5 روز محم می‌شود. البته استفاده از میکرونیدلینگ تنها برای جوان‌سازی پوست صورت و بدن استفاده نمی‌شود. از این روش برای درمان آلوپسی و کم پشتی مو به همراه رشد مجدد موها هم بهره می‌برند.

چرا میکرونیدلینگ؟

میکرونیدلینگ، روش کم تهاجمی برای جوان‌سازی، رفع آثار زخم و سوختگی، از بین بردن ترک‌های پوستی ناشی از نوسانات وزن، بستن منافذ، کاهش چین و چروک و رفع اُسکار و جای زخم به همراه از بین بردن جای جوش مفید است. البته در استفاده از این تکنیک، از سِرم‌های مُغذی به طور موضعی در سطح استفاده می‌شود. به علاوه میکرونیدلینگ با ورود سوزن به لایه‌های زیرین  باعث ترمیم عُمقی می‌شود. همچنین از بین بردن چاله‌های پوستی با هیچ روش دیگری مثل تزریق ژل یا فیلر امکان پذیر نیست؛ تنها این تکنیک باعث صاف شدن سطح پوست و رفع فرو رفتگی آن می‌شود. لک‌های بزرگ و دو رنگی، با استفاده از تحریک به وسیله سوزن‌های ریز هم تا حدود زیادی قابل درمان‌اند. علاوه بر تمام مزیت‌ها، می‌تواند افتادگی جزئی پوست و اندام‌های صورت را هم درمان کند. با انجام دادن در مراکز معتبر، می‌توانید از اثرات باورنکردنی و معجزه آسای آن را بدون تزریق و واردکردن هیچ ماده‌ای به پوستتان بهره‌مند شوید.

چرا میکرونیدلینگ؟

میکرونیدلینگ مناسب چه کسانی است؟

به عنوان روش معجزه‌گر برای جوان‌سازی و رفع مشکلات که با روش‌های دیگر از بین نمی‌روند است. به طور کلی خانم و آقایانی که به زیبایی و سلامت پوستشان اهمیت می‌دهند، می‌توانند از این روش کم خطر برای افزایش نشاط و طراوت صورتشان بهره ببرند. اما انجام دادن میکرونیدلینگ به افراد زیر توصیه نمی‌شود.

✔️ خانم‌های باردار و شیرده.

✔️ کسانی که مشکلات عروقی دارند.

✔️ افرادی که لیزر و پرتو درمانی در یک سال گذشته انجام دادند.

✔️ اشخاص دارای بیماری‌های پوستی مثل پسوریازیس، اگزما دارند.

✔️ وجود هرگونه زخم باز، عفونت، تبخال، آکنه فعال و زگیل.

✔️ کسانی که بیماری‌هایی مثل دیابت، هموفیلی، لوپوس و مشکلات مربوط به پلاکت خون دارند.

بهترین پزشک میکرونیدلینگ در تهران

زیبایی و جوان‌سازی پوست تأثیر مستقیم در اعتماد به نفس و جذابیت چهره شما دارد. بنابراین این روش، حتماً باید توسط بهترین متخصص پوست و مو یا متخصص دِرماتولوژی انجام شود. به زیبا جویانی که قصد میکرونیدلینگ صورت در تهران دارند، توصیه می‌کنیم که حتما به پزشکان باتجربه و متخصص در این زمینه مراجعه کنید؛ زیرا در نظر نگرفتن تبحر و تجربه جراح می‌تواند باعث عدم رضایت، بازگشت مشکلات پوست یا بروز عوارض احتمالی شود.

بنابراین، به شما توصیه می‌کنیم که حتماً به مراکز معتبر و دارای مجوز مراجعه کنید. مجموعه الو پزشک با معرفی و ارائه لیستی از بهترین دکتر میکرونیدلینگ در تهران و دکتر میکرونیدلینگ در تهران، در کنار شماست تا بتوانید با جوانسازی و افزایش لطافت و شفافیت، به جذابیت صورت و دلربایی چهره‌تان بیفزایید

بهترین پزشکان و کلینیک میکرونیدلینگ در ایران

تفاوت دِرماپن با دِرمارولر چیست؟

از زمان گذشته، ابریژن یا لایه‌برداری پوست برای جوان‌سازی و ترمیم به همراه رفع بثورات پوستی به اَشکال مختلف انجام می‌شد. در قدیم استفاده از لایه بردارهای طبیعی مثل پودر سنگ مرمر در مصر باستان برای شفافیت پوست، رایج بود. با پیشرفت علم و تکنولوژی ابرارهای بیشتری برای ترمیم و افزایش زیبایی به وجود آمدند. دِرما رولر، وسیله کوچکی است که یک غلطک حاوی سوزن‌های بسیار ریز روی آن قرار دارد. معمولاً این وسیله به عنوان ابزار درمان خانگی به کار می‌رود. اما دِرما پن، وسیله‌ای شبیه به قلم است که تعدادی سوزن روی سر آن تعبیه شده است. امکان تنظیم عمق و سرعت (از 25 تا 90 ضربه در ثانیه) ورود سوزن‌ها در پوست را دارد. به علاوه سوزن‌های استفاده شده در دِرماپِن یک بار مصرف هستند و به دلیل تنظیم عمق سوزن‌هایی که در نواحی مختلف صورت استفاده می‌شوند، امکان میکرونیدلینگ در تمام نقاط صورت، حتی مناطق حساس زیرچشم را فراهم کرده است. به علاوه نقاط کور صورت مانند پشت لب و کناره‌های بینی هم با استفاده از این دستگاه، قابل جوان‌سازی است.

میکرونیدلینگ بهتر است یا لایه برداری پوست؟

میکرونیدلینگ، با اسفاده از دستگاه مخصوص و واردکردن سوزن‌های بسیار کوچک به لایه‌های زیرین، باعث  تحریک و کُلاژن سازی و افزایش خاصیت الاستیکی و ترمیم بافت سلولی می‌شود. در واقع رفع افتادگی پوست و محو کردن چروک‌های صورت به همراه درمان آکنه و جای جوش، اُسکار و جای زخم، اِسترچ مارک و ترک‌های پوستی در کنار بهبود بعضی بیماری‌هایی مثل  هایپرپیگمانتاسیون (لکه‌های بزرگ و تیره) که نتیجه تجمع ملانین یا همان رنگندانه‌های پوست یا بیماری روزاسه که سرخی و نمایان شدن رگ‌های خونی است، با میکرونیدلینگ امکان پذیر است. اما لایه‌برداری با استفاده از داروهای شیمیایی یا به کمک اشعه لیزر تنها به رفع لکه و چروک‌های سطحی و جای زخم کوجک می‌شود که حتی در بعضی شرایط می‌تواند به پوست آسیب بزند. همچنین دوره نقاهت میکرونیدلینگ نهایتاً 48 ساعت است اما زمان بهبودی التهاب بعد از لیزر درمانی می‌تواند تا یک هفته هم طول بکشد.

تعداد جلسات میکرونیدلینگ چقدر است؟

میکرونیدلینگ، باعث ترمیم پوست به طور طبیعی با کلاژن‌سازی می‌شود. قطعاً روش‌های این‌چنینی نیاز به ترمیم و تکرار دارند. با توجه به نوع و میزان و نوع عارضه فرد مراجعه‌کننده، تعداد جلسات متفاوت است. اما به طور معمول حداقل 4 تا 6 جلسه برای کلاژن‌سازی و ایجاد شفافیت و لطافت در پوست نیاز است. برای بهبود اُسکار و رفع چاله‌های صورت، با توجه به عمق و سطح آن تعداد جلسات توسط متخصص پوست و مو مشخص می‌شود.

 بهتر است بین جلسات 4 تا 6 هفته فاصله بیاندازید تا زخم‌های صورت شما کاملاً ترمیم شوند.

مزایای میکرونیدلینگ

✅از بین بردن آکنه و جوش.

✅بهبود آلوپسی، لکه‌های روزاسه.

✅هزینه مناسب و مقرون به صرفه.

✅بهبود چین و جروک و محوسازی خطوط عمیق.

✅تولید کلاژن و افزایش خاصیت ارتجاعی و جریان خون.

✅جوان‌سازی به همراه رفع افتادگی و سفت شدن

✅کاهش آثار سوختگی، جراحی و استرچ مارک .

✅یک بار مصرف بودن سوزن‌های استفاده شده در دستگاه دِرماپِن.

✅هموار کردن سطح پوست و پرکردن چاله و گودی‌های صورت و بدن.

✅برطرف کردن مشکلات رنگدانه‌ها مثل بیماری هایپرپیگمانتاسیون.

✅استفاده از سوزن‌هایی با جنس مناسب (تیتانیوم) که باعث بروز اصطکاک و حساسیت نمی‌شوند.

✅امکان ترمیم پوست در نقاط حساس مثل دور چشم، و نواحی که دسترسی به آنها در روش‌های دیگر سخت است.

عوارض و معایب میکرونیدلینگ

❌ کبودی.

❌ التهاب و تورم.

❌ احتمال عفونت.

❌ تغییر رنگ پوست.

❌ خونریزی، ترشح و جوش.

❌ خشکی و پوسته پوسته شدن.

❌ واکنش به داروهای بی حس‌کننده موضعی یا سِرم‌های مُغَذی که حین میکرو استفاده می‌شوند.

عوارض و معایب میکرونیدلینگ

مراقبت‌های قبل از میکرونیدلینگ

🩹 حداقل 6 ماه قبل از مصرف قرص آکوتان اجتناب کنید.

🩹 حتما از استریل و نو بودن سوزن‌های دستگاه دِرماپِن مطمئن شوید.

🩹 حتما برای میکرونیدلینگ به مراکز معتبر که پزشکان معتبر در آنجا هستند مراجعه کنید.

🩹 از دو هفته قبل از جلسه قرار گرفتن در معرض اشعه‌های لیزر ممنوع است.

🩹 از هرگونه روش‌های لایه‌برداری صورت از یک هفته قبل جلسه اجتناب کنید.

🩹 حداقل از یک هفته قبل، از داروهای رقیق‌کننده خون مثل ایبوپروفن یا آسپرین توصیه نمی‌شود.

🩹 استفاده از کرم ضد آفتاب و مراقبت از پوست از یک ماه قبل جلسه توصیه می‌شود.

مراقبت‌های بعد از میکرونیدلینگ

🩹به هیچ عنوان از داروهای ضد التهاب استفاده نکنید.

🩹48 تا 72 ساعت بعد استحمام ممنوع است.

🩹بهتر است تا یک هفته بعد از رفتن به استخر و سونا یا جکوزی اجتناب کنید.

🩹حداقل تا زمان بهبودی کامل زخم‌های ریز در سطح پوست، استفاده از هرگونه مواد لایه‌بردار ممنوع است.

🩹حداقل به مدت 48 ساعت بعد از جلسه از مواد آرایشی یا پماد و کرم‌های موضعی استفاده نکنید.

🩹اگر دکتر، دارو خوراکی یا موضعی برایتان تجویز کرد، استفاده از آن مطابق با دستورات تجویز شده ضروری است.

🩹بهتر است تا سه روز بعد از هرگونه شوینده در سطح موضع آسیب دیده استفاده نکنید و تنها با آب ولرم آن ناحیه را شست و شو دهید.

🩹توصیه می‌شود برای کاهش التهاب و تورم، از خوراکی‌های مغذی مانند آناناس استفاده کنید و به هیچ عنوان از کمپرس سرد در محل ترمیم شده استفاده نکنید.

هزینه میکرونیدلینگ

با توجه به تعداد جلسات و انتظار شما از جوان‌سازی و شفافیت پوست متفاوت است. البته این روش می‌تواند در کنار سایر تکنیک‌های تقویت و جوان‌سازی پوست مانند انواع تراپی‌ها و کوکتل‌های مزوتراپی به کار گرفته شود. همچنین، با سایر نقاط بدن و هزینه‌های میکرونیدلینگ ابرو و مو، متفاوت است. به طور میانگین، برای هر جلسه بین 700 هزار تا یک میلیون تومان هزینه برآورده می‌شود.

کلام آخر

تقریبا تمام افراد، اَعم از خانم‌ها و آقایان در همه سنین می‌توانند از ویژگی‌های باور نکردنی میکروندلینگ بهره‌مند شوند. با انجام دادن این روش در کلینیک‌های معتبر پوست و مو می‌توانید پس از چند جلسه درمان و با هزینه مناسب، به پوست لطیف، جذاب و شاداب برسید. الو پزشک همراه با مجموعه دکتر گویا بصورت 24 ساعته با مشاوره رایگان در خدمت شما عزیزان است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بسته است
دکمه بازگشت به بالا