جراحی زیبایی

لیپوساکشن چیست؟

موقعیتی را تصور کنید که به یک مهمانی مهم دعوت شده‌اید یا می‌خواهید در بهترین روز زندگی خود، یعنی جشن عروسی‌تان، لباسی زیبا و فاخر بپوشید تا چشم‌ها را خیره کنید. اما، وجود چربی‌ها در قسمت‌هایی مثل بازوها، شکم و پهلوها و … باعث می‌شود نتوانید لباس مورد نظر خود را انتخاب کنید. در صورت خوش‌شانسی، ممکن است زمان کافی برای کاهش وزن از طریق رژیم غذایی و ورزش را داشته باشید؛ ولی شرایطی را در نظر بگیرید که بعد از تلاش‌ها و زحمات زیاد باز هم شاهد چربی‌هایی هستید که به هیچ‌وجه حاضر به ترک کردن موضع خود نیستند! چاره چیست!؟ علم پزشکی با لیپوساکشن به کمک شما آمده‌است. روشی برای از بین بردن چربی‌های موضعی سرسخت. در این روش چربی از طریق ابزاری توخالی و ظریف که کانولا نام دارد و زیر پوست قرار می‌گیرد، خارج می‌شود. سپس، یک خلاء قدرتمند و پُر فشار روی کانولا اعمال می‌شود تا چربی‌های اضافی را از زیر پوست خارج کند. در واقع، این تکنیک مناسب کسانی است که می‌خواهند فُرم بدن خود را تغییر داده و بهبود بخشند. برای آشنایی بیشتر با چگونگی، مزایا، معایب و … این روش فوق‌العاده تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

مفهوم لیپوساکشن

لیپوساکشن (Liposuction) با لیپِکتومی که توسط بیماران به عنوان لیپو نیز شناخته می‌شود، یک تکنیک در جراحی زیبایی است که با از بین بردن چربی اضافی و بهبود ظاهر و فُرم اندام‌ها، نواحی خاصی از بدن را شکل می‌دهد. به این روش، چربی‌کُشی و فُرم‌دهی نیز گفته می‌شود. در جراحی لیپوساکشن، جراح از طریق مَکِش چربی‌های اضافی بدن را تخلیه می‌کنند. این عمل معمولاً روی شکم، باسن، ران، بازوها و گردن انجام می‌شود و چربی این نواحی را استخراج کرده به فُرم‌دهی آن‌ها کمک می‌کند. در واقع، عمدتاً برای بهبود ظاهر و تناسب اندام استفاده می‌شود و نه برای آنکه فوایدی برای سلامت جسمانی داشته باشد! اگر با اتخاذ یک سبک زندگی سالم، رژیم غذایی متعادل، ورزش و برنامه خواب منظم به نتایج مشابه یا بهتری دست پیدا نکردید، آنگاه می‌توانید چربی‌های موضعی و مقاوم را با این تکنیک حذف کنید.

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که بیماران هنگام انتخاب و انجام این روش مرتکب می‌شوند این است که تصور می‌کنند وزن آن‌ها را کم می‌کند! در حالی‌که هدف اصلی این جراحی، بهبود تقارن بدن از بُعد زیباشناسی و افزایش حس مثبت شما نسبت به خودتان است. در واقع، لیپِکتومی یکی از روش های پُر کاربرد در میان تکنیک‌های پیکرتراشی است. اگر علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر درباره روش‌های مختلف کانتورینگ بدن و هماهنگ ساختن اندام‌ها هستید، مطالعه مقاله پیکرتراشی چیست و هر آنچه در مورد آن است (صفر تا صد) را از دست ندهید.

در این روش برخلاف روش‌هایی مانند لیپوماتیک، بیشتر فرایند تخلیه و استخراج چربی به صورت دستی و فیزیکی انجام می‌شود. در طول این فرایند، پزشک جراح با دست به چربی‌ها فشار وارد می‌کند تا شکسته و تجزیه شوند. احتمال دارد بر اثر این کار پزشک خسته شده و سرعت عمل پایینی داشته باشد. همچنین، احساس درد بعد از عمل در این روش نسبت به روش‌هایی مانند لیپوماتیک بیشتر است.

دکتر غلامرضا زمانی (متخصص جراحی عمومی و لاپاروسکوپی، عضو انجمن علمی جراحان عمومی ایران) انجام سرپایی لیپو را وابسته به مقدار چربی که باید خارج شود، می‌داند. در واقع، برداشتن مقدار كمِ چربی با بی‌حسی موضعی و به صورت سرپایی انجام می‌شود؛ در مقابل، برای برداشتن مقدار بیشتر چربی، بیهوشی عمومی و بستری ضروری است. برای مثال، برداشتن حدود نیم لیتر چربی با این تکنیک در مطب قابل انجام است ونیاز به بستری ندارد.

چرا لیپوساکشن

استخراج چربی‌های زائد، به‌منظور تغییر در ظاهر و زیباتر کردن اندام‌ها به‌کار می‌رود. با این روش مقدار چربی‌های اضافی ناحیه‌ای که این تکنیک روی آن انجام شده است، کاهش می‌یابد. مهم‌ترین اندام‌هایی که لاغری موضعی با این روش روی آن استفاده می‌شود، عبارتند از: کمر، باسن، بازوها، ناحیه شکم، گردن و زیرِ چانه (غبغب)، بخش داخلی زانو، ران‌ها (قسمت بیرونی و داخلی).

بسیاری از مردم بر این باورند که می‌توانند پس از لیپو به سبک زندگی ناسالم خود برگردند و همچنان، وزن اضافه نکنند! درست است که سلول‌های چربی در نواحی تحت درمان برداشته می‌شوند؛ اما، این به این معنی نیست که چربی در قسمت‌های دیگر بدن جمع نمی‌شود. افرادی که خواهان نتایج ماندگار هستند، باید به تغذیه سالم و ورزش ادامه دهند. علاوه‌بر شکل‌دهی به بدن با حذف چربی‌های مزاحم، در برخی موارد از این روش برای درمان بعضی بیماری‌ها نیز استفاده می‌شود؛ از جمله:

ورم لَنفاوی (Lymphedema): یک بیماری مزمن یا طولانی‌مدت که به دنبال جمع شدن مایع اضافی به نام لَنف در بافت‌ها، باعث تورم می‌شود. این بیماری معمولاً در بازوها یا پاها رخ می‌دهد. گاهی اوقات از لیپِکتومی برای کاهش تورم، ناراحتی و درد استفاده می‌شود.

ژنیکوماستی (Gynecomastia): گاهی اوقات چربی‌ها در بافت سینه‌ها و یا زیر سینه‌های مردان جمع می‌شود؛ ژنیکوماستی، ممکن است یک سینه یا هر دو را درگیر کند. لیپِکتومی می‌تواند با حذف چربی توازن و تناسب لازم را به اندام برگرداند.

سَندرُم لیپودیستروفی (Lipodystrophy): این حالت زمانی اتفاق می‌افتد که چربی در یک قسمت از بدن جمع می‌شود و در قسمت دیگر از بین می‌رود. این روش می‌تواند ظاهر بیمار را با توزیع طبیعی‌تر چربی، بهبود بخشد.

لیپوم‌ها (Lipomas): لیپوم‌ها تومورهای خوش‌خیم و چرب هستند که می‌توان آن‌ها را با لیپوساکشن از بین برد.

لیپوساکشن

لیپوساکشن به چه افرادی توصیه می‌شود؟

انجام این کار به همه افراد توصیه نمی‌شود؛ بلکه، پزشک با بررسی وضعیت شما در صورتی که واجد شرایط خاصی باشید، این روش را پیشنهاد می‌هد؛ اگر در ناحیه مورد نظر چربی اضافه داشته باشید و این چربی‌های اضافی با ورزش و رژیم غذایی از بین نروند، می‌توانید به انجام جراحی لیپو فکر کنید. از طرف دیگر، برخورداری از سلامت جسمی و نداشتن بیماری‌های خاص، مهم است. اگر در دوران بارداری یا شیردهی هستید، توصیه می‌کنیم بعد از این دوران، نسبت به انجام این تکنیک اقدام کنید.

کسانی که مشکلات گردش خون یا فشار خون دارند، مانند بیماری عروق کُرُونِر، دیابت، یا ضعف سیستم ایمنی، نباید تحت روش لاغری موضعی با لیپو قرار گیرند. این جراحی به افرادی که مشروبات الکلی و دخانیات مانند سیگار مصرف می‌کنند، توصیه نمی‌شود. متقاضیان انجام لیپِکتومی، باید بالای 18 سال سن داشته و از سلامت کامل برخوردار باشند. در واقع، توصیه می‌شود فرد سن رشد را گذرانده باشد؛ زیرا در غیر این صورت، امکان برگشت چربی‌ها زیاد است و فرد مجددا باید تحت عمل قرار بگیرد؛ معمولا در افرادی که بین بازه سنی 18 تا 60 سال هستند، نتایج مطلوب‌تری نشان می‌دهد.

از طرف دیگر، نوع پوست در نتایج حاصل از لیپِکتومی مهم است؛ یعنی، برای افرادی که رنگ و خاصیت ارتجاعی پوست آن‌ها مطلوب است، بهترین کارایی دارد؛ اما، افرادی که پوستشان فاقد خاصیت ارتجاعی (کِشسانی) است، ممکن است در نواحی تحت عمل، شاهد پوستی شُل و آویزان باشند. بنابراین، ممکن است نیاز به جراحی لیفت باشد. به یاد داشته باشید، لیپوساکشن سِلولیت (توده‌های چربی زیر پوستی)، گودی، یا علائم کشش پوستی را از بین نمی‌برد.

بهترین جراح لیپوساکشن در تهران

مهارت جراح در تشخیص شرایط شما برای انجام این تکنیک مانند: رسیدن به وزن ثابت، عمق چربی‌ها، مبتلا نبودن به بیماری خاص و تشخیص میزان چربی که باید از بدن‌تان خارج شود، در بروز عوارض نقش مهمی دارد. به همین دلیل، انتخاب درست پزشک در رسیدن به نتیجه دلخواه، از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. ما با ارائه فهرستی از بهترین جراح لیپوساکشن در تهران، شما را در یافتن برترین و حرفه‌ای‌ترین متخصصین لیپوساکشن همراهی کرده‌ایم. با مراجعه به این لیست به‌راحتی پزشک مورد نظر خود را انتخاب کنید.

تکنیک های لیپوساکشن

تکنیک‌های لیپوساکشن

روش‌ها و تکنیک‌های لیپپوساکشن متنوع هستند و هر کدام از آن‌ها مراحل خاصی دارند؛ این روش‌ها عبارتند از:

لیپوساکشن تومسنت

تومسنت (Tumescent) محبوب‌ترین شکل می‌باشد که نسبت به روش سنتی لیپو مؤثرتر، ایمن‌تر و با درد کمتری است و زمان بهبودی سریع‌تری دارد. این روش به صورت سرپایی انجام می‌شود و نیازی به بیهوشی عمومی ندارد. در این روش محلولی حاوی یک بی‌حس کننده موضعی و دارویی به نام اپی‌نفرین به نواحی دارای رسوبات چربی بیش از حد، تزریق می‌شود. این محلول لایه چربی پوست را پُر می‌کند و باعث تورم و سفت شدن آن می‌شود و به جراح این امکان را می‌دهد، هنگام کانتور کردن (شکل دادن به اندام) کنترل بهتری داشته باشد.

این محلول باعث می‌شود رگ‌های خونی به‌طور موقت منقبض شوند و از دست دادن خون در طول عمل تا حد زیادی کاهش یابد؛ در نتیجه، کبودی، تورم و درد بعد از عمل کاهش یابد. می‌توان از روش تامسنت در چانه، زیر بغل، کفل، ران و شکم استفاده کرد. پس از تزریق محلول، جراح یک برش کوچک در پوست ایجاد می‌کند و یک کانول (لوله‌ای کوچک و نازک که به یک دستگاه خلاء مانند، متصل است) را به لایه چربی وارد می‌کند. با استفاده از حرکات عقب و جلو، چربی از طریق لوله به یک سیستم جمع آوری استریل مَکیده می‌شود.

لیپوساکشن با لیزر

لیپوساکشن با لیزر یا لیپولیز لیزری یکی از تکنیک‌های رایج در سراسر جهان است. این روش برای تخلیه چربی موضعی بدن استفاده می‌شود. معمولا، بعد از عمل لیپِکتومی، پوست کِش می‌آید و شل می‌شود؛ از این‌رو، باید در کنار آن روش‌هایی مانند لیفت نیز انجام شود. اما بعد از عمل با لیزر، نیازی به لیفت بعد از عمل وجود ندارد. فرد بعد از لیپولیز لیزری دو تا سه روز باید استراحت و از داروهایی که پزشک تجویز کرده است، استفاده کند.

لیپوساکشن اولتراسونیک

 اولتراسونیک یا ویزر یکی از روش‌های معمول برای تخلیه چربی موضعی در تمامی نقاط بدن است. در این روش از امواج اولتراسونیک 40 هزار هِرتز استفاده می‌شود تا انرژی کافی به چربی‌ها وارد شده و آن‌ها را تحت تأثیر قرار دهد. این روش چندان ساده نیست و پزشک باید از مهارت و تخصص بالایی برخوردار باشد تا بتواند جراحی موفقیت‌آمیزی داشته باشد. عمل ویزر ممکن است معایبی برای بیمار داشته باشد؛ مانند باقی‌ماندن جای زخم روی ناحیه جراحی شده؛ بنابراین، قبل از انجام آن با پزشک خود مشورت کنید.

SAFELIPO

SAFELipo روشی جدید در میان تکنیک‌های لیپِکتومی است و شامل سه مرحله جداسازی، آسپیراسیون و یکنواخت سازی چربی می‌باشد. این مراحل به شرح زیر هستند:

🔸جداسازی: در این مرحله چربی‌های اضافی، بدون این که حرارت ایجاد شود، شُل می‌شوند تا عمل جداسازی چربی‌ها اتفاق بیفتد؛ در نتیجه، خون، عروق خونی و … هیچ‌گونه آسیبی نمی‌بینند.

🔸🔸آسپیراسیون: در این مرحله سلول‌های چربی اضافی از طریق مَکِش خارج می‌شوند؛ طوری‌که به بافت‌های مجاور خود مانند اعصاب پوست و خون آسیبی نمی‌رسانند.

🔸🔸🔸یکسان‌سازی چربی‌ها: در نهایت، لایه چربی باقی‌مانده از تخلیه به‌صورت یک لایه صاف و یکنواخت زیر پوست قرار می‌گیرد و از بروز هر گونه برآمدگی و چین و چروک جلوگیری می‌کند.

مزایا لیپوساکشن

از جمله روش‌هایی جراحی که هم برای خانم‌ها و هم آقایان کاربرد دارد. مزیت‌های این روش سبب شده است، طرفداران زیادی داشته باشد؛ برخی از مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

✅فُرم بدن ایده‌آل و دلخواه را به شما می‌بخشد.

✅درمان و استخراج چربی از چندین ناحیه امکان‌پذیر است.

✅نتایج آن مؤثرتر و قابل پیش‌بینی‌تر از سایر درمان‌های غیرتهاجمی مانند لیزر است.

✅دوره بهبودی بعد از عمل فوری است و نسبت به سایر روش‌ها، نتایج سریعا قابل مشاهده است.

✅نه تنها چربی‌های اضافی را از بدن تخلیه می‌کند؛ بلکه به‌طور یکسان آن‌ها را در بدن توزیع می‌کند.

✅سلول‌های چربی را به‌طور دائم از بین می‌برد و بازسازی آن‌ها را غیرممکن می‌کند. مگر آنکه بعد از جراحی فرد با عدم رعایت رژیم غذایی و…، دچار اضافه وزن شود.

✅این روش با بهبود ظاهر اندام‌ها، می‌تواند اعتماد به نفس شما را بالا ببرد. تأثیر این زیبایی در حدی است که انگیزه لازم را به شما می‌دهد به سمت ورزش و پیاده‌روی و رژیم غذایی سالم سوق می‌دهد.

معایب لیپوساکشن

در کنار فواید، این روش دارای معایبی است که اطلاع از آن‌ها می‌تواند در تصمیم‌گیری شما تأثیرگذار باشد. انتظارات از نتیجه عمل باید منطقی باشد. در ادامه برخی از مهم‌ترین معایب این روش را با هم مرور می‌کنیم:

✅سلولیت و شُلی پوست را از بین نمی‌برد.

✅به دلیل خاصیت ارتجاعی ضعیف پوست، ممکن است جای زخم (اُسکار) ایجاد شود.

✅مانند هر جراحی، فرد ممکن است خطرات عفونت و واکنش‌های نامطلوب به بیهوشی را نشان دهد.

✅این روش برای درمان چاقی یا مشکلات اضافه وزن نیست و جایگزین یک تغذیه خوب یا ورزش نمی‌شود.

✅خطر عفونت پوستی بعد از عمل وجود دارد؛ هر چند احتمال آن خیلی نادر است؛ اما، در صورت بروز نیاز است جراحی پوستی انجام شود.

✅ممکن است عمل منجر به لخته شدن خون در وَریدها شود که اصطلاحا به آن تِرُومبُوفِلِبیت (Thrombophlebitis) می‌گویند. این وَرید بعد از مدتی ملتهب می‌شود و باعث درد و تورم خواهد شد.

عوامل مؤثر بر ماندگاری نتایج لیپوساکشن

اگر بعد از عمل اجازه ندهید وزنتان بالا برود، نتیجه لیپوساکشنی که انجام داده‌اید، ماندگارتر خواهد شد؛ زیرا، با بالا رفتن وزن، اندازه سلول‌های چربی افزایش یافته و به جای خود بر می‌گردند. در این مواقع نتیجه عمل از بین می‌رود یا کم‌رنگ می‌شود. یکی از دلایل برگشت نتایج حاصل از لیپو را می‌توان در این موضوع دانست: افرادی که عمل لیپِکتومی را انجام می‌دهند تا مدتی در آن ناحیه احساس درد می‌کنند؛ به همین دلیل، توانایی کافی برای ورزش و فعالیت‌های بدنی ندارند؛ در نتیجه، اضافه وزن پیدا می‌کنند. در صورتی که، بخواهید از عمل لیپو نتیجه بگیرید، باید تا جایی که می‌توانید ورزش کنید و تغذیه سالم داشته باشید.

عوامل مؤثر بر ماندگاری نتایج لیپوساکشن

مراقبت‌های قبل از لیپوساکشن

برای ماندگاری نتایج و جلوگیری از عوارض عمل لیپو، فرد باید نکات و دستورالعمل‌های بهداشتی را قبل از آن رعایت کند. این موارد عبارتند از:

🔺 در روز عمل لباس‌های گشاد و آزاد بپوشید.

🔺 حتما یک نفر را در روز عمل همراه خود داشته باشید.

🔺حداقل یک ماه قبل از عمل، از نوشیدن مشروبات الکلی و کشیدن سیگار اجتناب کنید.

🔺 اگر مبتلا به بیماری خاصی هستید و دارو مصرف می‌کنید، حتما پزشک خود را در جریان بگذارید.

🔺 قبل از عمل حتما استحمام کنید؛ زیرا، ممکن است تا چند روز بعد از عمل به دلیل وجود زخم‌ها استحمام امکان‌پذیر نباشد.

🔺 به دستور پزشک از مصرف داروهای آلرژی زا، استفاده نکنید. همچنین، مصرف داروهایی که باعث اختلال در انعقاد خون می‌شوند، مانند آسپرین خطرناک هستند.

مراقبت‌های بعد از لیپوساکشن

اقدامات مراقبتی بعد از لیپِکتومی نقش مهمی در ماندگاری نتایج دارند؛ توصیه‌های مراقبتی که پزشک بعد از عمل به شما خواهد داد عبارتند از:

🔷تغذیه سالم

از غذاهای ناسالم مثل فَست فودها، کنسروها، مواد قندی، نوشابه، چیپس و پفک و … پرهیز کنید. این غذاهای پُر کالری باعث افزایش وزن می‌شوند. مواد نشاسته‌ای، کربوهیدرات‌ها مانند نان و ماکارونی، برنج و غلات دوری کنید. یک رژیم غذایی سالم با کالری کم را دنبال کنید. میوه و آب میوه طبیعی مرتب مصرف کنید. سبزیجات مانند هویج، کلم بروکلی، فلفل و نوشیدن آبِ سبزیجات مثل آبِ کرفس بسیار خوب است. مواد پروتئینی زیاد مصرف کنید. از خوردن مواد سدیم‌دار و نمک اجتناب کنید.

🔷کنترل وزن

وزن خودتان را متعادل نگه دارید. عمل جراحی پلاستیک به‌طور دائم چربی‌ها را از شما دور می‌کند؛ اما، به شرطی که با اضافه وزن به برگرداندن چربی‌های تخلیه شده کمک نکنید. همیشه ورزش و پیاده‌روی کنید و غذاهای سالم مصرف کنید تا وزنتان متعادل بماند.

🔷استفاده از گِن

جراح به شما توصیه خواهد کرد بعد از عمل از گِن‌های کِشی استفاده کنید؛ گِن‌های کِشی به حفظ فشار روی ناحیه تحت عمل کمک کرده و خونریزی را متوقف می‌کند. همچنین، به کاهش درد، بهبود زخم و گردش خون کمک می‌کنند. حداقل به مدت 2 هفته بعد از عمل نیاز است از این گِن‌ها استفاده کنید.

🔷مصرف آنتی‌بیوتیک

مصرف آنتی بیوتیک‌ها برای جلوگیری از عفونت بعد از عمل ضروری است. هر چند تحقیقات اخیر نشان می‌دهد، مصرف آن‌ها ضرورتی ندارد؛ اما باید در این مورد با پزشک مشورت کنید.

🔷کنترل درد با دارو

بعد از عمل درد خفیفی در ناحیه ساکشن شده، احساس می‌کنید که با مصرف مسکن‌ها برطرف می‌شود. احساس گِز گِز در ناحیه جراحی شده، بی‌حسی، کبودی و تورم موقتی است و بعد از مدت کوتاهی برطرف می‌شود.

🔷پیاده‌روی

بعد از عمل، به محض این که توانایی راه رفتن داشتید، شروع به پیاده‌روی کنید؛ اما، کاملا آرام و آهسته. پیاده‌روی باعث جلوگیری از لخته شدن خون می‌شود.

🔷مراقبت از زخم‌ها

بعد از عمل، تورم و کبودی تا مدتی ادامه دارد. باید در حمام ناحیه زخم و اطراف آن را ماساژ دهید. دفع مایعات و خونابه حداقل تا پنج روز بعد از عمل لیپو طبیعی است. هر چقدر تخلیه مایعات بیشتر باشد، کبودی و تورم مدت بیشتری باقی می‌ماند. هنگامی که ترشحات به شکل مایع تبدیل شدند، دیگر نیازی به پانسمان نیست. تا قبل از بهبودی کامل، از نشستن در استخر، وان و حتی آب دریا اجتناب کنید.

🔷ورزش

ورزش‌های قلبی – عروقی انجام دهید؛ البته با مشورت با پزشک. این ورزش‌ها به حفظ وزن و ماندگاری نتایج لیپوساکشن کمک می‌کنند. حداقل روزانه 30 دقیقه در روز طبق تجویز پزشک ورزش‌های آرامی مانند پیاده‌روی، یوگا و … انجام دهید. ورزش علاوه‌بر متناسب نگه‌داشتن وزن، اعتماد به نفس شما را تقویت خواهد کرد.

عوارض لیپوساکشن

هر چه جراح، کلینیک جراحی و تجهیزات به‌کار رفته، عالی و با کیفیت باشد، عوارض احتمالی کمتر است و یا اصلا عوارضی پیش نمی‌آید. معمولا، علائمی مانند کبودی، زخم، التهاب، بی‌حسی و لخته شدن خون بعد از عمل به‌بوجود می‌آیند؛ اما، موقتی هستند. همچنین، میزان آمبولی چربی (ورود تکه‌ای چربی به رگ‌های خونی) با اینکه خطرناک است؛ اما، در بیشتر موارد با مراقبت ویژه رفع می‌شود. مشکلات پوستی نیز از دیگر عوارض احتمالی است و بستگی به نحوه مراقبت شما از زخم دارد؛ اگر از زخم مراقبت شود به زودی بهبود پیدا می‌کنید. در صورت بروز هر نوع عارضه، سریعا با پزشک خود در تماس باشید و نکات زیر را فراموش نکنید:

🔶فرد، ممکن است دچار کم‌خونی و فقر آهن شود.

🔶وجود مقداری التهاب در اطراف ناحیه مَکِش شده تا حدود 6 ماه ادامه می‌یابد.

🔶یکی از عوارض رایج بعد از عمل جراحیِ تخلیه چربی، مشکلات قلبی – ریوی است.

🔶در هر عمل جراحی امکان حساسیت به ماده بیهوشی وجود دارد. این قاعده در لیپو هم مستثنی نیست.

🔶یکی دیگر از عوارض جدی و نادر، آمبولی ریوی است که در آن به مرور چربی وارد خون و سپس قلب می‌شود.

🔶افرادی ممکن است تا مدتی در ناحیه تحت درمان، احساس بی‌حسی کنند؛ البته، این موضوع به صورت موقتی است.

کلام آخر

اگر تصمیم به انجام دارید؛ حتما به جراح ماهر و باتجربه در این زمینه مراجعه کنید. همچنین، برای دستبابی به نتایج ماندگار لازم است به کلینیک‌هایی مراجعه کنید که از جدیدترین تجهیزات بهره‌مند باشند. فراموش نکنید، این روش نمی‌تواند به کاهش وزن شما کمک کند؛ بلکه، راهی است که کاهش وزن را آسان خواهد کرد؛ در واقع، با ایجاد تناسب در اندام‌های شما، انگیزه لازم را برای حفظ این تناسب با رعایت رژیم غذایی و انجام فعالیت‌های ورزشی ایجاد می‌کند. اگر غفلت کنید و بعد از لیپو سبک زندگی نامناسبی را در پیش بگیرید، به زودی شاهد چربی‌های اضافه در بدن خود خواهید بود. الو پزشک همراه با دکتر گویا به صورت 24 ساعته با مشاوره رایگان در کنار شماست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا